Kalif si Betty lanseaza single-ul „Inima”

31 ian.    4.634     

Kalif feat. Betty - Inima

Daca in urma cu 2 luni, Kalif colabora cu Leya D. pentru single-ul „Karma”, acum artistul lanseaza single-ul si videoclipul „Inima”, in colaborare cu Betty.
 
Ca si in cazul pieselor lansate anterior, single-ul „Inima” este compus de catre Kalif. Videoclipul este regizat de catre Mihai Lazar si este primul lansat de catre Kalif.
 
„Cand ma gandesc la o colaborare pentru o piesa, aleg cu mare girja persoana respectiva. Consider ca Betty este alegerea cea mai buna pentru o piesa despre iubire, iar versurile vin din experinta personala”, declara Kalif.
 
Kalif, pe numele lui Constantin Stilpeanu, a inceput sa faca muzica de la varsta de 15 ani, cand s-a axat pe rap si a avut colaborari cu nume sonore precum Sisu Tudor. Ulterior, a inceput sa abordeze si alte genuri muzicale si sa compuna piesele pe care le-a lansat, cum este si cazul single-ului „Apel in asteptare”, cu peste 5 milioane de vizualizari pe YouTube.
 
Pentru Betty, piesa „Inima” este prima colaborare, insa tanara artista nu este la prima lansare. Betty a cucerit publicul „Intr-o secunda”, cu primul ei single, care a adunat peste 14 milioane de vizualizari pe YouTube. Si urmatoarele piese („La anii mei”, „Acolo sus”) s-au bucurat de succes pe YouTube si au adunat milioane de vizualizari.
 


Tag-uri: Betty, Cat Music, Inima, Kalif, SuperSoundStudio,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.938      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.599      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.468      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii