Kamelia a lansat single-ul „Stiu ca esti al meu”

28 mart.    1.442     

Kamelia - Stiu ca esti al meu

Red Clover Media va prezinta noul single al Kameliei, “Stiu ca esti al meu” ce a fost postat pe YouTube cu doua saptamani in urma si deja are peste o jumatate de million de vizualizari.
 
„Stiu ca esti al meu”, transmite o poveste de iubire, o declaratie de dragoste asa cum ar trebui sa impartaseasca toate cuplurile. Povestea de dragoste este spusa din perspectiva feminina, iar artista a reusit sa exprime cele mai puternice sentimente in mesajul pozitiv. Cantareaaa s-a inspirat din propria poveste de iubire pentru a compune aceasta melodie sincera, de care incep sa se îndragosteasca cei aproape 800 de mii de prieteni de pe pagina sa de Facebook. „Stiu ca esti al meu” a fost produsa la Studio66, in Timișoara, de catre George Hora si Catalin Ivascu. Ce cadou frumos ne-a facut Kamelia; un cadou pe care il putem imparți cu persoana draga in orice zi din an.
 
„Stiu ca esti al meu” este o declaratie de dragoste perfecta pentru aceasta perioada si nu numai. Mesajul sau este dedicat special pentru cei care sarbatoresc Ziua Indragostitilor in fiecare zi a anului. Inseamna enorm pentru mine si sper ca prietenii mei din toata tara care imi asculta muzica sa se regaseasca in aceasta melodie frumoasa.” , ne declara artista.
 
Kamelia se pregateste sa filmeze videoclipul piesei, pentru a afla mai multe detalii despre data lansarii, urmariti fb.com/KameliaOfficial.
 


Tag-uri: George Hora, Kamelia, lansare, Red Clover Media, single, Stiu ca esti al meu, Studio66,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.861      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.531      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.396      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii