Kate lanseaza un nou single, „Daca pleci”

14 sept.    1.304     

Kate - Daca pleci

Kate lansează o nouă piesă, „Dacă pleci”, o melodie de dragoste, compusă de Mihai Ristea, cel care semnează şi single-ul anterior al artistei, „Din vina ta”.
 
„Mesajul acestei piese este unul sensibil, care ajunge la inimile şi la sufletele oricui. Cu toate că am ales să îl lansez la începutul verii, nu este o piesă de vară, pentru că sunt convinsă că printre mare, soare şi distracţie, oricine poate deveni puţin melancolic şi romantic”, a explicat Kate.
 
Deşi a trecut mai bine de un an de când a lansat single-ul anterior, Kate a avut o perioadă extrem de activă şi de încărcată. „Am dat bacalaureatul, am intrat la facultate, la Conservator şi am trecut cu bine de sesiunile de examene. Însă pasiunea mea dintotdeauna a fost muzica şi sunt fericită că am reuşit ca ea să nu rămână doar atât”, a mai spus tânăra cântăreaţă.
 
„Am mari speranţe că noua mea piesă va deveni hit: are un sound diferit şi nişte versuri demne de o poezie. Toţi oamenii se pot regăsi la un moment dat într-o astfel de situație. Cu toţii iubim sau am iubit, am suferit şi tot prin muzică am reuşit să ne exprimăm cel mai bine”, a încheiat artista.
 


Tag-uri: Daca pleci, Kate, Media Pro Music,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.051      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.691      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.564      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii