„Langa Tine”, cea mai noua piesa Zhao, in colaborare cu Nane

19 mart.    1.370     

Zhao feat. Nane - Langa tine

Zhao a lansat o noua piesa pe canalul sau oficial de YouTube, de data aceasta in colaborare cu Nane, piesa care este deja in TOP 3 cele mai populare clipuri YouTube din Romania.
 
„Langa Tine” vine dupa o perioada in care Zhao a stat in studio si a lucrat intens pentru albumul sau, iar rezultatele nu au intarziat sa apara:
„De la inceputul anului m-am cam inchis in studio sa lucrez piese pentru album, iar aceasta este una dintre ele. I-am trimis piesa lui Nane pentru ca am simtit ca s-ar potrivi si l-a prins din prima. A scris si el imediat strofa si apoi a venit Alin Surdu cu ideea de a realiza acest vizual din poze in stil timelapse.”, spune Zhao despre cea mai noua piesa a sa.
 
Pentru instrumental, Zhao a colaborat din nou cu Adapter (BeatKraft Hertz), cei doi aflandu-se la cea de-a treia colaborare lansata pana acum, dupa „Zi-mi ceva” si „Imi place de tine”, iar de mixaj si masterizare s-a ocupat Grasu XXL în studiourile Okapi Sound.
Colaborarea cu Nane este lansata dupa „Imi Place de Tine”, piesa care a fost prezentata la sfarșitul lunii septembrie pe canalul sau de YouTube.
 


Tag-uri: Langa tine, lansare, Nane, Okapi Sound, piesa, Red Clover Media, Zhao,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.846      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.525      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.388      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii