Liber la visare!

19 mart.    1.519     

Mihail - Doar visuri

Trei destine – acelasi vis: acela de a reusi si de a-si exersa pasiunea. Acesta este mesajul celui mai recent single al lui Mihail: „Doar Visuri”.
 
In videoclipul filmat in Cluj Napoca si regizat chiar de Mihail, putem urmari povestile unei pictorite si a doi muzicieni care muncesc din greu si investesc toate eforturile in ceea ce fac pentru ca, in final, sa se bucure de satisfactiile izvorate din pasiunile lor.
 
Artistul originar din Republica Moldova a declarat: ” Ideea piesei s-a nascut in momentul in care am privit in jurul meu si mi-am dat seama ca aproape toti prietenii mei si nu numai intampina foarte multe obstacole in realizarea propriilor idei si vise, indiferent in ce domeniu activeaza. In momentul ala am realizat cu adevarat presiunea societatii si am simtit nevoia sa-mi exteriorizez trairile. Si astfel a luat nastere piesa „Doar visuri”.
 
Mihail a tinut sa multumeasca si protagonistilor videoclipului: „In clip apar cativa tineri care au povesti de viata diferite dar in acelasi timp asemanatoare. Toti sunt prietenii mei si le multumesc mult pentru faptul ca au acceptat sa faca parte din povestea mea.”
 


Tag-uri: Doar visuri, lansare, Mihail, Roton Music, single,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.848      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.525      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.388      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii