LLP, Emil Lassaria si Caitlyn ne invita intr-o calatorie in Africa

15 feb.    1.378     

LLP & Emil Lassaria feat. Caitlyn - Africa

Uluitoare si incarcata de exotism, „Africa” ni se dezvaluie acum si printr-un nou single care e pregatit sa ia cu asalt cluburile de preutindeni. DJ LLP, Emil Lassaria si Caitlyn ne ofera, pentru inceput de an, o piesa perfecta pentru a indeparta fiorii recii si a-i inlocui cu un val de caldura emanat de puterea unui hit de vara, menit sa ne incinga imaginatia asemenea unei Fata Morgana.
 
„Africa” ne spune povestea unei povesti de dragoste care ia nastere in peisajul pe cat de misterios si periculos, pe atat de fascinant, al celui mai fierbinte continent de pe planeta.
 
Ritmul puternic si ademenitor are puterea de a ne transpune intr-o lume mult diferita fata de a noastra si de a ne infuza starea de spirit cu un vibe energic si senzual, antrenandu-ne inca de pe acum pentru noptile de dans petrecute pe plaja.
 
„Africa” este primul single lansat din 2016 lansat de DJ LLP dupa succesul inregistrat cu precendentul, „Bounce”. Pentru DJ Emil Lassaria si Caitlyn aceasta nu era prima colaborare, cei doi artisti oferindu-ne pana acum piese de neuitat ca „El Calor”, „tu Amor”, „Serenata” sau „Guantanamera”, dar si un album EDM lansat in 2014.
 


Tag-uri: Africa, Caitlyn, Emil Lassaria, LLP, Roton Music,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.051      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.691      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.564      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii