Lora lansează un nou single, „Floare la ureche”

19 iul.    1.552     

Lora - Floare la ureche

După succesul înregistrat cu piesa „Singuri în doi”, interpretată cu Peter Pop, care a strâns aproape 10 milioane de vizualizări pe YouTube, Lora revine cu un nou videoclip plin de energie și adrenalină, pentru single-ul „Floare la ureche”!
 
„Piesa se adresează fetelor cu personalitate puternică, care nu se lasă păcălite așa ușor. Este o melodie care îmi place foarte mult, mă amuză și mă binedispune. Le mulțumesc lui Dorian Oswin (Mango Music) și Doddy pentru muzică și text, dar și întregii mele echipe, care încă o dată și-a unit forțele pentru o nouă mega-producție marca Lora”, a spus Lora.
 
Videoclipul a fost regizat de Richard Stan și Claudiu Stan (Vision Production), iar filmările au durat două zile și au avut loc la Arsenal Park, un complex turistic construit pe ruinele fostei fabrici de muniție din Orăștie. „Veți descoperi un videoclip amuzant și ingenios, protagoniștii sunt prieteni buni și vreau să le mulțumesc. Actorul Mihai Hurduc a venit cu drag la această filmare și a făcut un rol excepțional. Mihai este un actor foarte talentat, îmi este prieten, personal trainer și un nebun frumos. De asemenea, mulțumim pentru sprijin primarului orașului Orăștie și patronilor Arsenal Park”, a mai spus Lora.
 
Ținutele artistei au fost asigurate de Andra Moga, coafurile au fost realizate de Livia Berceanu, iar machiajul Lorei a fost realizat de Ema Uta.
 


Tag-uri: Floare la ureche, Lora, Mango Records, Media Pro Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii