Lucian Barbulescu lanseaza single-ul „Azzido”

9 dec.    1.456     

Lucian Barbulescu - Azzido

Azzido! Un cuvant ca o stare de spirit! Cu dans, energie si multa nebunie. DJ-ul Lucian Barbulescu lanseaza single-ul si videoclipul „Azzido”.
 
Piesa este compusa de catre Ciprian Blaga si DJ Sava, iar videoclipul este regizat de catre Lucian Barbulescu si este o incursiune haioasa, energica, fara un scenariu prestabilit, de dimineata pana seara, prin cele mai cool locuri din Bucuresti. Videoclipul „Azzido” nu este prima sa experienta de regizor.
 
„Azzido… Cine nu-si aduce aminte de Azzido Da Bass – Dooms Night?! De acolo a pornit totul, hai sa-i zicem un ‘tribut’ pentru cate boxe s-au rupt la propriu in vremea aceea… O piesa de club, de dans, de rupt tenesii in vara lui 2016. ‘Vinovatul’ principal a fost DJ Sava, care a lucrat in studio impreuna baietii lui, si a iesit ‘Azzido’, initial doar un ghid tras de catre Ciprian Blaga, care a si ramas vocea de pe piesa. Pentru orchestratia piesei au mai lucrat Claudio Cristo, DJ Bonne si Razvan Matache”, declara Lucian.
 
Lucian Barbulescu, DJ-ul pe care cu siguranta l-ai intalnit macar o data la pupitrul unui club, la butoane! In prezent, Lucian lucreaza la alte doua piese, care vor fi lansate in urmatoarele luni.
 


Tag-uri: Azzido, Cat Music, dj sava, Lucian Barbulescu,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.849      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.526      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.389      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii