Lui Liviu Teodorescu ii este „Dor de ea”

22 mai    1.264     

Liviu Teodorescu - Dor de ea

Dupa single-uri proprii precum “Esti Piesa”, „In bratele tale” sau „Tarziu” si colaborari precum “Asa e dragostea” (cu Andra) sau “Tot ce mi-a ramas“ (cu Robert Toma si Adda), Liviu Teodorescu lanseaza astazi „Dor de ea”, o piesa in stilul lui caracteristic, romantic, nostalgic si visator.
 
Surprize vin si din partea clipului, in regia lui Trandafilm, care este, la randu-i, diferit fata de ce a lansat artistul pana acum, marturisind:
 
„Atat povestea clipului, cat si cea a textului, sunt usor complicate. Piesa este intoarsa pe toate partile si ies la iveala contraste. Strofa spune un lucru, iar refrenul altul. Vorbim despre o fosta iubita care reapare in viata mea, desi eu sunt implicat intr-o alta relatie. Cateodata mai si gresesti si trebuie sa recunosti. Este un clip cu un scenariu mai complex, ca un film de actiune cu urmariri, pistoale, dolari, catuse si… doua iubite. Va invit sa-l urmariti!”
 
Piesa „Dor de ea” este compusa si produsa in totalitate de Liviu Teodorescu. „Spre finalul productiei am fost ajutat de Marius Moga, Ionut Vasilache si Robert Toma”, completeaza artistul.
 


 
Liviu Teodorescu, a carui traiectorie pare ca merge, constant, catre succes, a cochetat inca de mic cu teatrul, muzica, festivalurile si competitiile muzicale, cele mai notabile performante publice, in ultimii ani, fiind aparitia sa in serialul „Pariu cu viata” (Pro TV) si TV show-ul „Vocea Romaniei” si in prezent fiind concurent la “Te cunosc de undeva” (Antena 1). De trei ani, compune si produce piese pentru artisti romani de top, alaturi de colegii de la DeMoga Music, precum Adda, Robert Toma si What’s UP.
 
Pana acum a lansat: „Esti Piesa”, „Electronic Symphony” (cu DeMoga si LuKone), „Asa e dragostea” (cu Andra), „Un loc in viata ta”, “In bratele tale”, “Tot ce mi-a ramas” (cu Robert Toma si Adda).
 
In 2014 a cantat in cluburile a 18 orase prin toata tara, in cadrul turneului „WTF Tour”, alaturi de Shift, Adda, JerryCo etc.
Liviu crede ca cel mai frumos lucru din viata lui este sa poata sa ii faca pe oameni fericiti si a ales calea muzicii pentru a ajunge la sufletele lor.


Tag-uri: DeMoga Music, Dor de ea, Liviu Teodorescu, Media Pro Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.857      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.529      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.394      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii