Mahala Rai Banda lanseaza single-ul „Kan Mahala”, featuring Buppy Brown

30 ian.    1.170     

Mahala Rai Banda feat. Buppy Brown - Kan Mahala

Un proiect inedit in muzica romaneasca, trupa Mahala Rai Nanda, lanseaza single-ul si videoclipul „Kan Mahala”, o colaborare cu artistul jamaican Buppy Brown.
 
Cu un mix funky de stiluri muzicale, un beat modern si unic, piesa este compusa de catre Ionita Aurel, Mihai Ogasanu si Lennox Brown, iar videoclipul este regizat de catre Ionut Trandafir.
 
„Colaborarea cu Mahala Rai Banda este inspirationala, sunetele instrumentelor imi aduc aminte de perioada in care mergeam alaturi de tatal meu in studiouri. Am acceptat instant colaborarea datorita stilului lor unic, iar cel care a contribuit la realizarea featului este Mihai Ogasanu, caruia ii multumesc. Cu siguranta imi doresc sa mai fac si alte piese in colaborare cu Mahala Rai Banda”, declara Buppy Brown.
 
Melodiile cantate de trupa Mahala Rai Banda au ajuns in toate colturile lumii, in faimoase edificii culturale precum: Cosmopolite din Oslo, Adelaine Royal Theatre din Australia, Opera Garnieri din Paris, Arts Center din Moscova, Opera din Viena, BBC Studio 6. De altfel, trupa a cantat in deschiderea unor concerte sustinute de Lenny Kravitz, Scorpions, Mariah Carey, Jimmi Cliff.
 
Lennox Buppy Brown este un artist originar din Jamaica si a lansat numeroase piese pana in prezent. Buppy nu este la prima colaborare cu artisti romani; el a mai lansat piese alaturi de Costi Ionita. Pe langa asta, Buppy sustine concerte alaturi de trupa lui, The Uplifters si facut parte din distributia unor filme ca „Blade 1” si „Don Cheadle”, alaturi de nume ca Wesley Snipes.
 


Tag-uri: Buppy Brown, Cat Music, Kan Mahala, Mahala Rai Banda,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii