Mandinga lanseaza single-ul „Cand va fi mai rau (asa sa ne fie)”

18 mai    1.191     

Mandinga feat. Shift - Cand va fi mai rau (asa sa ne fie)

Trupa Mandinga revine cu un nou single cu versuri in limba romana, „”Cand va fi mai rau (asa sa ne fie)”, o super colaborare cu Shift.
 
Manifestul prieteniei si al energiei pozitive, cu un mesaj motivational si influente latino, piesa „Cand va fi mai rau (asa sa ne fie)” este lansata la aproape 2 ani de la o alta piesa cu versuri in limba romana, „Ce poveste”, pe care trupa Mandinga a lansat-o alaturi de Connect-R.
 
O coproductie Cat Music si Happiness Production, imnul bunei dispozitii, single-ul „Cand va fi mai rau (asa sa ne fie)” este compus de catre Andy Robert, Nicoleta Mihaila, Omar Secada, Elena Ionescu, Alexander Himely Benavides, Shift, Doddy si Marius Ciupitu.
 
Trupa Mandinga ne-a cucerit de-a lungul timpului cu numeroase hituri, atat balade pop, cat si piese energice, inspirate din cultura latino, dar si cu colaborari inedite, alaturi de Connect-R, Muneer, Fly Project, Glance. Shift a cucerit topurile muzicale in 2015 cu hitul „Avioane de hartie”, alaturi de Andra. In plus, artistul a colaborat pana in prezent cu Ruby, Adda, Connect-R, Marius Moga, Andreea Banica si a compus atat piesele proprii, cat si pentru alti artisti.
 


Tag-uri: asa sa ne fie, Cand va fi mai rau, Cat Music, Happiness Production, Mandinga, Shift,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.852      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.528      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.393      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii