Mario Fresh, „copilul” lui Alex Velea, a devenit fenomen pe internet

30 dec.    2.021     

Mario Fresh Alex Velea

Alex Velea si Antonia se pregatesc sa aiba primul lor copil, insa nu sunt putini cei care stiu ca Alex mai are un copil de suflet pe care il sustine neconditionat si in care si-a pus toata increderea.
 
Mario Fresh, pustiul care i-a promis lui Smiley ca il va da gata in urma cu 5 ani, a inceput deja sa isi respecte promisiunea.
 
Artistul in varsta de doar 15 ani mai are foarte putin pana sa atinga impresionantul numar de 4 milioane de vizualizari pe YouTube in doar o luna si jumatate de la lansarea oficiala.
 
„Am ramas cu gandul la tine” a devenit un adevarat fenomen muzical pe internet, cu un ritm ademenitor si un clip cu o distributie de elita, incluzand nume ca Alex Velea, Antonia, Smiley, Nicole Chery, Doc, Giulia, Rashid, Giulia, Jazzy Jo, Tzip Tzop sau Serban Cazan.
 


 
Cu ocazia acestei performante, am stat putin de vorba cu Mario care ne-a marturisit in ce fel l-a schimbat succesul, ce planuri de viitor are si cum a provocat un mic accident la filmarile clipului.
 
1. Te asteptai la un asemenea succes al piesei „Am ramas cu gandul la tine?”
 
Mario: Sincer imi doream sa am succes, dar nu ma asteptam la unul atat de mare! Pentru mine, sa am 4.000.000 de vizualizari este ceva extraordinar! Nici nu stiu cum sa ma bucur… :)
 
2. Ce inseamna pentru tine piesa si mesajul sau?
 
Mario: Desi am doar 15 ani, piesa este foarte personala. Este despre inceputul unei frumoase povesti de dragoste, pe care unii dintre noi o traiesc in prezent, iar altii au trait-o in trecut si isi amintesc mereu de ea cu drag si placere.
 
3. Cum s-a schimbat viata ta dupa lansarea piesei?
 
Mario: Nu s-a schimbat in nici un fel. Sunt acelasi baiat normal, care merge la scoala si incearca sa ia note cat mai mari, iese cu prietenii si face sport.
 
4. Iti amintesti cum a fost la filmarea clipului? Poti sa imi povestesti o intamplare amuzanta de la filmari?
 
Mario: La filmari a fost extraordinar. Ne-am super distrat! :) Nici nu am simtit ca am filmat. Cel mai amuzant moment a fost cand eram intr-un kart si regizorul imi spunea sa vin spre el si sa cant in acelasi timp. Atat de concentrat am fost sa iasa totul perfect, incat atunci cand mi-a spus sa franez, am accelerat si am intrat pur si simplu in echipa de filmare. Din fericire nu a fost nimeni ranit.
 
5. Ce ne pregatesti in viitor?
 
Mario: Vreau sa pregatesc o varianta acustica a piesei „Am ramas cu gandul la tine” pe care s-o interpretez la pian, dar si niste piese noi.


Tag-uri: Alex Velea, fenomen, internet, Mario Fresh,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii