Mario Morreti si Sonny Flame recunosc, sunt Criminali in noul single!

16 mart.    1.455     

Mario Morreti feat. Sonny Flame - Criminal

O noua lansare semnata Mario Morreti alaturi de prietenul si partenerul de distractie, Sonny Flame este pregatita sa incinga distractia acestor zile!
 
„Criminal” este numele piesei pe care s-au intalnit talentele celor doi si s-au combinat cu doze potrivite de raggae si dance iar single-ul rezultat va fi cu siguranta apreciat pentru vibe-ul si energia pe care o transmite. Interpretata in spaniola si engleza, piesa reuneste din savoare celor doua culturi, pentru Mario fiind o premiera sa cante in spaniola. Productia apartine BigUpMusic iar miscarile senzuale din videoclip au fost semnate de Simona Mereu.
 
Colaborarea cu Sonny, renumit pentru ritmurile sale reggae si dance dar si hit-urilor precum „Jump Up” si „Babylon”, a fost o alegere inspirata pentru aceasta declaratie de distractie!
 
Despre aceasta lansare Mario Morreti declara: Acest track ma reprezinta foarte mult, l-am conceput in urma cu 3 ani si este pentru prima data in cariera cand interpretez in limba spaniola! Colegii, prietenii si oamenilor carora le-am piesa, mi-au spus acelasi lucru, ca este o piesa diferita de ceea ce se aude acum, asa am simtit si eu! In 2016 , am decis ca acest track sa fie single oficial, asa ca impreuna cu colegul meu Boier Bibescu, unul dintre producatorii mei preferati, am facut update-ul acestei piese! Ma bucur mult de aceasta colaborare, din punctul meu de vedere Sonny este unul dintre artistii care chiar canta absolut natural!
 
„Este a doua piesa la care colaborez cu Mario, initial am dorit sa compunem refrenul si bridge-ul pentru altcineva; dupa cateva incercari nereusite, am decis de comun acord, atat noi cat si Boierul, ca este mai buna varianta cu ghid. Noua ne place foarte mult si speram ca lumea sa se simta bine atunci cand o asculta.” sunt cuvintele lui Sonny Flame.
 


Tag-uri: ALCATRAZ INTER TRANS, Criminal, Mario Morreti, Roton Music, Sonny Flame,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.999      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.641      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.509      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii