Maxim lanseaza mult asteptatul single “Noapte fara tine”

27 oct.    1.845     

Maxim - Noapte fara tine

Cu siguranta, clipele care raman parca blocate in clepsidra sunt cele petrecute departe de fiinta iubita. O „Noapte fara tine” pare o adevarata eternitate, insa nu si daca te lasi purtat de iubire si te folosesti de puterea acesteia pentru a curma asteptarea.
 
Maxim ne ofera un extract de pe coloana sonora a unei povesti de dragoste perfecte prin noul single „Noapte fara tine”, scris de nimeni altul decat cel care i-a descoperit si a contribuit decisiv la dezvoltarea lor ca artisti, Adrian Sina.
 
Videoclipul regizat de Slava Sirbu a fost filmat pe plaiurile dobrogene, axandu-se pe imagini de vis si pe calitatile innascute de actori ale baietilor care s-au folosit excelent de limbajul corpului pentru a transmite mesajul piesei. „Este o melodie de dragoste, acea dragoste pe care o intalnim doar in filme sau in muzica, din pacate”, a declarat Alexander Laiu. „Le transmitem oamenilor sa asculte textul si sa iubeasca sincer. E cel mai frumos sentiment pe care il avem in dar de la Dumnezeu. Sa se bucure de fiecare clipa petrecuta alaturi de persoana iubita”, a spus Bogdan Medvedi. Alexander a adaugat: „Ascultati ce va zice inima si atunci absolut totul va fi posibil, atunci povestea va deveni realitate”.
 
In timpul filmarilor, baietii au avut de infruntat doi „dusmani” statornici carora le-au venit de hac in final: „Seara nu mai stiam ce sa fac numai sa scap de tantari. Am incercat sa le si cant Noapte fara tine, dar ce credeti? Veneau tot mai multi”, ne-a marturisit Bogdan. „Amuzant a fost cum ne ascundeam toti de soare, a fost exagerat de cald”, a povestit si Alexander.
 
Cu toate acestea, baietii s-au simtit foarte bine pe platourile de filmare, dovada fiind si rezultatul final al videoclipului. „Mi-a placut foarte mult, am filmat cu Slava Sirbu, un baiat de nota 10 (si nu pentru ca e din Chisinau, la fel ca mine, ha ha). Am lucrat din placere si atunci cand muncim cu drag, rezultatul este pe masura”, a declarat Alexander.
 
Bogdan, Gabi, Marcus si Alexander se pregatesc si de o petrecere data in cinstea noului single marti, 18 august, in clubul The Story, incepand cu ora 22:00. Fara sa dea in vileag detalii, invitandu-i pe fani sa le descopere alaturi de trupa, la fata locului, Bogdan a promis ca va fi „un super show, cu invitati surpriza. O sa cantam si o sa ne distram impreuna, vreau sa ne adunam cat mai multi si sa petrecem pana dimineata”.
 
Asadar, dupa ce ne-au impartit „Sarutari Criminale”, ne-au cantat „Vreau sa te…” si ne-au facut sa ne simtim „Atat de bine”, cei patru baieti nu concep sa petreaca o „Noapte fara tine”.
 
Cu trofee adjudecate anul trecut la Romanian Music Awards, Media Music Awards si Premiile Radio Romania, o carisma deosebita si un portofoliu de hituri de invidiat, Maxim este cu siguranta una dintre cele mai de succes trupe romanesti din ultimul deceniu.
 


Tag-uri: Maxim, Noapte fara tine, Roton Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.845      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.523      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.387      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii