MediaPro Music lanseaza un nou proiect hot: Gloria Melu – „Acelasi film”!

30 ian.    1.623     

Gloria Melu - Acelasi film

La 21 de ani, se poate lauda deja cu o cariera impresionanta: a cantat pe numeroase scene din toata lumea si a facut parte din trupa fenomen LaLa Band. Gloria Melu revine astazi pe piata muzicala cu un nou single, „Acelasi film”, insotit de un videoclip incendiar!
 
„Piesa sustine foarte mult ideea de cuplu perfect. Cred ca perfectiunea exista in momentul in care doi oameni sunt potriviti unul pentru altul si comunicarea dintre ei nu mai are nevoie de nicio subtitrare, exact ca in filme. Este o piesa tinereasca, in care ma regasesc foarte mult, mai ales ca sunt studenta la Actorie”, a spus Gloria.
 
Clipul, in regia lui Michael Mircea, a fost filmat pe parcursul a doua zile, pe terasa unui hotel si intr-o galerie de arta. Tinutele artistei au fost asigurate de Anca Staruiala si Gabriela Dendea, machiajul de Corina Hera si Ada, iar coafurile de Catalin Ciutu si Ada.
 
Mai mult decat atat, colegii de facultate ai Gloriei au fost prezenti la filmare, iar rolul iubitului sau din videoclip a fost jucat de Stefan Hitruc, tot coleg de-al sau. „Stefan a acceptat cu bucurie sa joace alaturi de mine in acest clip. Am lucrat foarte bine impreuna, ne-am simtit extraordinar la filmari”, a explicat tanara artista.
 
„Toate lucrurile se intampla la momentul potrivit, iar acum este cel mai bun moment pentru a lansa primul meu single solo. Imi doresc ca piesa ‘Acelasi film’ sa ajunga la inimile ascultatorilor si sa fie pe buzele tuturor fanilor mei”, a spus Gloria.
 


Tag-uri: Acelasi film, Gloria Melu, lansare, Media Pro Music, proiect nou, single,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.859      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.530      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.394      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii