Mihai Chitu este „In al noulea cer”, alaturi de DOMG

9 dec.    1.340     

Mihai Chitu feat DOMG - In al noualea cer

Mihai Chitu a lansat un single nou , „In al noualea cer”, in colaborare cu cei doi baieti de la DOMG.
 
Piesa are un mesaj sensibil exprimat prin versuri ce redau cele mai frumoase sentimente pentru o iubire din trecut, dar si regretul pentru un sfarsit inevitabil. Piesa „In al noualea cer” este produsa de DOMG, iar textul este tot marca membrilor DOMG.
 
Mihai Chitu este actorul principal din videoclipul piesei, iar cadrele succesive alb-negru si color accentueaza si transmit ideea si starea piesei.
 
„Am lucrat cu mult drag la aceasta piesa si imi place mult cum a iesit. Sunt entuziasmat si bucuros de aceasta colaborare, m-am simtit foarte bine in studioul baietilor. Sper sa fie si pe placul publucului, imi doresc foarte tare asta” ! a spus Mihai Chitu.
 
„Ne-am bucurat enorm sa putem lucra cu Mihai Chitu, una dintre cele mai bune voci din Romania. Ne intelegem foarte bine si cu siguranta vor urma si alte colaborari impreuna. Piesa „Al noualea cer” este o piesa speciala pentru noi, o piesa pe care am compus-o intr-o sesiune de scriere din aceasta iarna si este o compozitie in care am pus mult suflet. Speram sa ajunga la inimile celor care o vor asculta!”, au declarat baietii de la DOMG – Mihai Gruia si Dorian Oswin.
 
DOMG este proiectul de producatori compus din Mihai Gruia si Dorian Oswin, cei responsabili cu tot ceea ce inseamna muzica pornita din studioul Mango. Primul single DOMG a fost lansat in iarna anului 2015 impreuna cu Alina Eremia, piesa Don`t Worry About it fiind deja licentiata in mai multe teritorii din Europa. DOMG tocmai a semnat productia pentru noua piesa Puya feat Anastasia – ‘Maine e o noua zi’ , dar si hituri mai vechi ca Alina Eremia – A fost o Nebunie sau Mellina feat Vescan – Poza de Album.
 


Tag-uri: DOMG, In al noualea cer, Mango Records, Media Pro Music, Mihai Chitu,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii