Misha lanseaza single-ul „Vamos”

31 ian.    1.345     

Misha 2015

Dupa colaborarile cu DJ Sava pentru single-uri ca „Tenerife”, „Te strig” si „Amor a Monaco”, Misha revine cu un nou single – „Vamos”, prin care aduce vara mai aproape, atmosfera relaxanta si privelistele de vis.
 
O poveste despre reintalnirea cu anotimpul cald, plina de emotii sincere, melancolie, priviri duioase, dar si o invitatie la dans, la iubire, la regasire, „Vamos” este o noua piesa cu versuri in limba spaniola si a fost compusa de catre Ciprian Blaga si DJ Sava.
 
Videoclipul este regizat de catre Alex Ceausu si a fost filmat pe parcursul a cateva zile in Franta, pe plaja, dar si pe stradutele care emana energie pozitiva si romantism.
 
Misha a revenit la inceputul anului 2015 cu single-ul si videoclipul „Te strig”, in colaborare cu DJ Sava si Connect-R, prima colaborare dintre cei 3. Ulterior, in luni mai a aceluiasi an, DJ Sava si Misha s-au intors din Monaco cu videoclipul „Amor a Monaco”, filmat intr-un decor exotic, din care nu lipseste sampania, soarele, yaht-urile, peisaje luxuriante si femeile frumoase.
 


Tag-uri: Cat Music, dj sava, misha, Vamos,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.728      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.428      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.286      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii