Misty lanseaza un nou single, „Ragga Girl”

1 aug.    1.930     

Misty - Ragga Girl feat Karie & Johnny King

O apariţie super fresh şi sexy în peisajul muzical românesc, Misty lansează un nou videoclip, pentru piesa „Ragga Girl”, interpretată împreună cu Karie şi Johnny King!
 
Cu un sound pozitiv şi energic, perfect pentru nopţile lungi de vară, noua piesă este compusă de Karie, Keo, Johnny King, Soundboy şi Skizzo Skillz. Misty şi-a pus amprenta atât asupra liniei melodice, cât şi asupra versurilor.
 
Videoclipul, în regia lui Ciprian Strugariu, a fost filmat în Bucureşti, pe parcursul a două zile. De machiajul artistei s-a ocupat Cosmin Pătulea, coafurile au fost realizate de Marian Capet, iar ţinutele lui Misty au fost asigurate de Fe[Male] by Mirela Fraser şi Dana Budeanu.
 
„Sunt foarte încântată de această colaborare! Karie este unul dinte artiştii mei preferaţi de hip hop, iar Johnny King completează colaborarea, aducând un element exotic în piesă. Sound-ul pozitiv al melodiei mă reprezintă în acest moment şi sunt bucuroasă că am putut să mă implic încă de la început şi în procesul de creaţie”, a spus Misty.
 


Tag-uri: Johnny King, Karie, Media Pro Music, Misty, Ragga Girl,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.852      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.528      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.393      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii