Monoir & Osaka lanseaza videoclipul piesei „The Violin Song”, featuring Brianna

14 dec.    1.106     

Monoir & Osaka feat. Brianna - The Violin Song

Producatorul Cristian Tarcea a lansat in urma cu cateva luni proiectul Monoir, iar acum, alaturi de Osaka si Brianna, ne surprinde cu videoclipul piesei care deja cucereste publicul – „The Violin Song”.
 
O coproductie Cat Music si Thrace Music, single-ul „The Violin Song” este compus de catre Cristian Tarcea, Iuga Diana-Cosmina, Osaka, Brianna si foloseste un sample dintr-o piesa folclorica a compozitorul bulgar Nikolay Kaufman. Videoclipul este regizat de catre Bogdan Paun si Alexandru Muresan si a fost filmat pe parcursul unei zile pe malul bulgaresc al Marii Negre.
 
Pe langa cele peste 3,5 milioane de vizualizari pe YouTube, piesa „The Violin Song” este deja in playlisturile radiourile din tara si strainatate, dar si pe primele pozitii in topurile Shazam din Romania, Bulgaria, Turcia, Grecia, Cipru etc.
 
Artist, compozitor si producator, Cristian Tarcea a inceput sa studieze muzica de la o varsta frageda. Inca din 2009, a reusit sa cucereasca topurile radiourilor din Turcia, iar in 2014 a revenit cu piesele „Zaynah”, „Sing Loud” si multe altele produse de catre el, care au fost No. 1 in Balcani. In prezent, lucreaza in propriul studio si colaboreaza cu diversi artisti, atat pe partea de compozitie, cat si pe productie.
 
Dupa infiintarea propriei case de productie, in 2012, Cristian a inceput sa adune o echipa de artisti si compozitori. Brianna este unul dintre ei, pe care a descoperit-o la un concurs muzical. Primul single, „All I Need”, este compus alaturi de Cristian si a fost lansat in 2014, cu care tanara artista a cucerit publicul si topurile muzicale din Turcia.
 


Tag-uri: Brianna, Cat Music, Monoir, Osaka, The Violin Song, Thrace Music,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.996      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.640      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.508      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii