Muneca lanseaza single-ul „I Need Your Love”

21 oct.    2.390     

Muneca - i need your love

Frumoasa Muneca incinge atmosfera vara asta cu look-ul ei senzual si misterios, dar si cu single-ul „I Need Your Love”, o declaratie de dragoste cu un sound energizant si flirty.
 
Single-ul cu versuri in limba engleza si spaniola este compus de catre Nicolae Stan, Gabriel-Radu Baisan, Dragos Damsa si Florin Nedelcu.
 
„Este vara si mi-am dorit sa lucrez la o piesa cu un sound fresh, care sa iti dea multa energie atunci cand o asculti! Am petrecut foarte multe ore in studiourile Lanoy Production si asa a luat nastere piesa ‘I Need Your Love’! Imi place foarte mult sa diversific genurile muzicale si aceasta piesa este diferita fata de celelalte pe care le-am lansat. Este o piesa cantata in doua limbi, spaniola si engleza si care simt ca mi se potriveste de minune. Vara este anotimpul iubirii, al fericirii si al distractiei. Asadar, imi doresc ca piesa mea sa „inunde” cu energie pozitiva sufletele voastre”, a declarat Muneca.
 
Muneca a devenit cunoscuta publicului larg datorita aparitiilor ei excentrice, dar mai ales prin faptul ca, la fiecare aparitie, isi acopera chipul cu diferite masti si reuseste sa creeze mister in jurul ei. „Plange inima”, „In love with you” sau „Mannequin” sunt doar cateva dintre piesele cu care cantareata si-a cucerit fanii din Romania si din strainatate.
 


Tag-uri: Cat Music, I Need Your Love, Live Artist, Muneca,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii