Muse lanseaza single-ul „Dead Inside”

6 apr.    1.356     

Muse - Dead inside

Muse a lansat primul single oficial, „Dead Inside” extras de pe albumul „Drones”.
 
Vocalistul Matt Bellamy a declarat: < < Aici incepe povestea albumului, unde protagonistul isi pierde speranta si devine Dead Inside, deci vulnerabil in fata fortelor intunecate prezentate in care se raspandesc si asupra urmatoarelor piese, inainte ca aceste forte sa fie depasite mai tarziu in povestea albumului. > >
 
Albumul „Drones” va fi lansat oficial pe data de 8 iunie prin Warner Bros. Records. Acesta este produs de Muse in colaborare cu Robert John „Mutt” Lange si contine 12 piese. Cei care comanda albumul inca de acum prin mediile digitale sau de pe site-ul trupei (muse.mu), vor putea descarca instant single-ul „Dead Inside”. Piesa va fi disponibila pentru download si streaming dupa debutul sau la posturile de radio. De asemenea, este acompaniata si de un lyric video ce poate fi urmarit pe YouTube, mai jos.
 
Precedenta piesa lansata pe YouTube a fost „Psycho” care a adunat in doar 12 zile peste 6 milioane de vizualizari.
 
Muse se pregateste sa incheie un turneu de 6 concerte in Regatul Unit, alegand sa cante in fata unor multumi mai restranse decat de obicei, ce a determinat vanzarea totala a biletelor in doar cateva minute. Totodata, in cadrul acestor concerte, trupa a interpretat si piese de pe noul album: „Reapers” si „Psycho”.
 
Muse inseamna Matt Bellamy, Dominic Howard si Chris Wolstenhilme. De la debutul lor in 1994, au lansat 6 albume de studio care s-au vandut in peste 17 milioane de copii. Cel mai recent album lansat, „The 2nd Law” , s-a clasat pe pozitii fruntase in topuri in mai putin de o saptamana de la lansare, in numai putin de 21 de tari.
 
Trackilist „Drones”
 
1. Dead Inside
2. [Drill Sergeant]
3. Psycho
4. Mercy
5. Reapers
6. The Handler
7. [JFK]
8. Defector
9. Revolt
10. Aftermath
11. The Globalist
12. Drones
 


Tag-uri: Dead Inside, lansare, Muse, Roton Music, single,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.861      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.531      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.396      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii