Navigam spre fericire cu Zenn si Mike Diamondz

10 feb.    1.672     

Zenn & Mike Diamondz - Sail Away

De cate ori nu am dorit sa ne lasam prada magiei iubirii si sa navigam impreuna cu persoana iubita spre un viitor fericit?
Zenn si Mike Diamondz ne transpun intr-un univers plin de candoare si romantism in cel mai recent single: „Sail Away”.
 
Timbrul inconfundabil al lui Mike si muzica lui Zenn se imbina perfect in acesta piesa a carei energie vibreaza adanc in sufletele ascultatorilor.
 
Videoclipul ne spune povestea de dragoste a unei balerine si a unui artist, o poveste la care toti visam adesea cu ochii deschisi.
 
„Sail Away” este primul single pentru Zenn, un artist care si-a manifestat talentul inca de la 4 ani. Inclinatia sa catre vioara este prezenta si in piesa, conferindu-i un vibe! aparte. Zenn este pasionat si de pian si chitara, iar in single-ul sau de debut combina elemente de R’n’B cu influente Irish si country, pe un ritm apropiat de muzica house.
 
„Principalele calitati ale piesei sunt alcatuite din prezenta viorii, mesajul versurilor si sound-ul diferit”, a declarat Zenn.
 
Mike Diamondz este deja un artist si un producator consacrat in spatiul romanesc. Stilul sau unic a cucerit rapid publicul, fiind un mix incitant de soul, reggae si R’n’B. Charismatic si spontan, Mike este o prezenta savuroasa de fiecare data. El reuseste intotdeauna sa vina cu elemente de noutate, singura constanta a pieselor sale fiind pasiunea cu care interpreteaza fiecare vers.
 
„Sail Away” a fost compusa de Mike Diamondz si realizata de Roton in colaborare cu Live Artist, iar regia videoclipului apartine lui Alin Surdu.
 


Tag-uri: Lanoy Production, lansare, Mike Diamondz, Roton Music, Sail away, single, Zenn,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.852      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.529      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.393      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii