Nico daruieste tuturor melodia „In locul tau”

26 mart.    1.493     

nico - in locul tau

Nico incepe luna februarie cu piesa „In locul tau”. De ziua ei de nastere, artista ne surprinde cu un nou single si videoclip, ce il are ca special guest pe Adi Cristescu.
 
Este prima colaborare pe care o au cei doi artisti pe partea de compozitie si productie. Single-ul „In locul tau” este compus de catre Adi Cristescu si Chris Mayer.
 
„Este o melodie sincera, introspectiva, cu un aer melancolic, cu o poveste simpla, metaforica. Astazi este ziua mea de nastere si mi se pare ocazia ideala sa va fac un cadou muzical, pentru ca de fiecare data primesc numeroase mesaje, felicitari, cadouri. Bucurati-va de muzica si nu incetati sa zambiti”, spune Nico.
 
Daca in 2014, Nico, alaturi de Shobby, lansa single-ul „Clipe”, prima colaborare dupa 6 ani de la primul lor featuring, la inceputul anului 2016, cei doi artisti au lansat o noua piesa impreuna. Mai mult, in 2015, artista a colaborat cu Sonny Flame pentru single-ul si videoclipul „Alt inceput”. Odata cu lansarea single-ului „Clipe”, Nico a inceput sa lucreaze intens la un nou material discografic, iar pop-ul, cu accente R&B, este directia urmatorului album al artistei.
 


Tag-uri: Adi Cristescu, Cat Music, guest, In locul tau, Nico,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii