Nicoleta Nuca a lansat „Castele de Nisip”

6 ian.    1.382     

Nicoleta Nuca - Castele de Nisip

Nicoleta Nuca lanseaza un nou single „Castele de Nisip”
 
Nicoleta Nuca revine cu un nou single, o piesa cu sound diferit fata de cele cu care artista si-a obisnuit fanii.
 
„Castele de Nisip” este compusa de GEØRGE (studioul Panda Music), Marius Dia, Madalin Rosioru, Theea Miculescu si produsa de Madalin Rosioru (DeMoga Music), Marius Dia, Andrei Idu, Ilie Mihai Adrian, chitara Vlad Vedes.
 
„Mi-a placut „Castele de Nisip” de la inceput, tocmai pentru ca suna diferit fata de piesele pe care le-am lansat pana acum si mi se potriveste ca stil. Ma bucur sa prezint aceasta piesa fanilor mei si sper sa le placa. Si impreuna sa o facem hit”, a declarat Nicoleta Nuca.
 
Videoclipul piesei a fost filmat la mare la Costinesti, in regia lui Khaled Mokhtar, (regizor si DoP), tot el a filmat si „Nu sunt”. Nicoleta Nuca este surprinsa in ipostaze sexy, o imagine diferita fata de celelalte videoclipuri ale artistei.
 
„Filmarile pentru „Castele de Nisip” au avut loc la mare, insa, in loc sa ma bucur de soare si de caldura, au fost 5 grade. In afara de acest aspect, am lucrat cu o echipa profesionista Edith Mihaiciuc, Adonis Enache si Ana Toma, cu Khaled Mokhtar ca regizor si DoP si bineinteles, Global Records, casa mea de discuri”, a spus Nicoleta.
 
In ceea ce priveste imaginea Nicoletei Nuca, de make-up s-a ocupat Edith Mihaiciuc, par Adonis Enache, styling Ana Toma/ RDStyling.
 


Tag-uri: Castele de Nisip, DeMoga Music, Global Records, Nicoleta Nuca, Panda Music,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.938      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.599      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.468      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii