Nonis G lanseaza single-ul „Revers”

11 mai    1.357     

Nonis G - Revers

Dupa ce a cucerit publicul cu manifestul femeilor independente – „Lasati femeile sa faca ce vor”, Nonis lanseaza single-ul si videoclipul „Revers”.
 
Bogatie-saracie, noroc-ghinion, fericire-tristete, dragoste-ura, viata ne urca, viata ne coboara. Orice poveste de dragoste ne invata ceva. De multe ori pana nu pierzi pe cineva nu esti capabil sa apreciezi ce ai avut. Despre toate aceste lucruri, vorbeste Nonis G in single-ul „Revers”, compus de catre el insusi.
 
„#simtsispun… #revers… mai mult decat o poveste. Teama de a arata ceea ce simtim, teama de a spune si de a ne manifesta atunci cand simtim, de multe ori ne face sa gresim. ‘Revers’ nu este decat un cumul de trairi, indiferent de statut sau varsta, asezat pe portativ. Am dorit sa fie o abordare noua, total diferita de ‘Lasati femeile sa faca ce vor’. O poveste, pe cat de simpla, pe atat de reala, in care se poate regasi oricine. Va astept povestile pe simtsispun@gmail.com. Multumesc tuturor pentru suport! Ce ar fi nebunia mea fara nebunia voastra? Bless!!! just… Nonis”, declara Nonis G.
 
De la cersetor, barman sau ospatar, pana la artist sau politician, in videoclipul regizat de catre Cercel Lazar, Nonis G pune pe tapet diverse ipostaze, inspirate din viata, din povesti de dragoste, cu frumusete si durere, cu dezamagiri si impliniri. De altfel, artistul a lansat pe pagina lui de Facebook o campanie/concurs #simtsispun, in care invita publicul sa trimita povesti de dragoste la adresa de email simtsispun@gmail.com.
 
„Revers” este al doilea single lansat de catre Nonis G, dupa „Lasati femeile sa faca ce vor”, piesa al carei titlu a ajuns in vocabularul curent si a fost folosit atat de catre femei, cat si de barbati. Nonis G are o experienta de peste 15 ani ca DJ in cluburile din Romania, ca MC pentru numeroase evenimente, dar si ca DJ la un post de radio.
 


Tag-uri: Cat Music, lansare, Nonis G, Revers, single,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii