Nopti si zile alaturi de Alexandra Ungureanu!

11 nov.    1.279     

Alexandra Ungureanu - Nopti si zile

„Nopţi şi Zile” este cel mai fresh single solo al Alexandrei Ungureanu, artistă a cărei carieră muzicală fulminantă nu încetează să uimească!
 
După ce în urmă cu câteva săptămâni Alexandra lansa pe piaţa muzicală un nou proiect video inedit – „413 Sessions”, care completa succesul videoclipurilor din seria „Music in pROgress”, Alexandra surprinde cu o piesă intensă, care stârneşte fiori de emoţie, scrisă şi compusă de David Deejay.
 
Alexandra îşi dorea să colaboreze demult cu David Deejay, mai ales că una dintre piesele pe care le-a scris şi le-a compus acesta – „Deja Vu” interpretată de AMI feat. Grasu XXL-, este una dintre piesele ei favorite, pe care a şi ales-o pentru un cover în cadrul proiectului ei de suflet, „Music in pROgress”. Atunci când David Deejay a sunat-o pentru a-i propune o colaborare, artista nu a stat pe gânduri şi a spus da provocării. „Am fost extrem de încântată de propunerea lui David Deejay. Mai mult, în momentul în care am ascultat piesa, am ştiut că este aceea pe care am aşteptat-o şi că se mulează perfect pe timbrul meu, fiind dramatică şi simt că va stârni valuri de emoţii”, declară Alexandra.
 
Videoclipul noului single „Nopţi şi Zile” are o poveste absolut aparte! Filmat în cadrele exotice din micul oraş Malibu, Los Angeles, SUA, „Nopţi şi Zile” este un clip de stare, cu accente flirty, şi care narează o poveste cu care putem rezona oricare dintre noi.
 
Filmările au fost marcate de două etape diferite. Pe timpul zilei, acestea s-au desfăşurat pe ruta Pacific Coast Highway, celebra autostradă cu panorame incredibile care străjuieşte coasta pacifică a statului California, SUA, dar şi pe nesfârşitele fâşii de plajă. Aici o regăsim pe Alexandra la volanul unui automobil vintage – Chevrolet Chevelle Malibu ’66, care contrastează cu rujul de un roşu pasional pe care îl poartă cu graţie artista şi cu hairstyle-ul sexy-relaxat ales pentru videoclip.
 
Apoi, odată cu lăsarea serii, echipa a ales ca loc de filmări un spaţiu ultra chic, în care Alexandra a fost protagonista unui scenariu plin de mister şi totodată de senzualitate. Concret, cadrele se derulează cu imagini proiectate pe trupul Alexandrei şi surprinse de camera de filmat în zilele anterioare, pe plaje pustii, în zona faimosului Bedford Boulevard.
 
„Această piesă mă reprezintă în totalitate, simt că a fost creată pentru mine. Prietenii mei au ascultat-o deja şi am un feedback pozitiv legat de ea, aşa că am încredere că va prinde bine”, declară Alexandra Ungureanu.
 
Deşi Alexandra a mai lucrat în afara graniţelor ţării, cu ocazia realizării videoclipului unuia dintre hit-urile ei – „I Need You More”, filmat în Paris, Franţa -, artista nu a putut rata ocazia unei experienţe inedite de a filma în Mecca cinematografiei de peste ocean, în eclecticul Los Angeles!
 
Pentru videoclipul noului ei single „Nopţi şi Zile”, Alexandra a avut alături de ea o echipă creativă şi fresh – Monica Bârlădeanu a fost creative producer, iar ideea scenariului videoclipului îi aparţine, Corina Marinescu – stilist, Gabriela Ilioiu – AD producer, Elias Talbot – imagine şi Albert Elizondo – hair &make-up.
 


Tag-uri: Alexandra Ungureanu, Nopti si zile, Roton Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.852      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.528      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.393      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii