O minciuna frumoasa de la Alexandra Crisan si Cornel Ilie

26 dec.    1.371     

Alexandra Crisan - Minte-ma frumos

Alexandra Crisan, vocea care a fermecat o tara intreaga, pune astazi prima caramida a carierei sale muzicale prin lansarea single-ului de debut „Minte-ma frumos”.
 
Piesa este semnata de Cornel Ilie, frontman-ul Vunk, iar povestea ei seamana cu pantoful Cenusaresei. Artistul a compus piesa in urma cu multi ani, insa nu ii gasise o voce potrivita care sa ii evidentieze emotia liniei melodice si candoarea versurilor, astfel ca a ales sa o puna deoparte. Asta pana cand a ascultat-o pe Alexandra Crisan. „Pe Alexandra am auzit-o prima data la X-Factor si am devenit fanul vocii ei, al felului in care reuseste sa transforme orice melodie intr-o experienta personala. Am invitat-o sa mearga impreuna cu noi in turneul ‘Inconjurul lumii’, in 24 de orase si am vazut cata forta si emotie are sa faca lumea atenta la ce canta. Am incredere ca va cuceri foarte repede si definitiv un public foarte mare. ‘Minte-ma frumos’ este prima piesa pe care i-am scris-o si abia astept sa continuam colaborarea”, a marturisit Cornel.
 
In acest moment al debutului, Alexandra este un adevarat carusel al emotiilor. „Sunt emotionata. Este prima mea piesa, primul clip si sunt foarte curioasa care va fi reactia publicului”, ne-a marturisit artista.
 
„Piesa in intregime este un mesaj, tot ce imi doresc e ca lumea sa o asculte si sa simta ce am simtit eu cand am primit-o: EMOTIE”, a adaugat Alexandra.
 
Regia videoclipului ii apartine lui Anthony Icuagu, iar artista s-a simtit foarte bine pe platourile de filmare si, fiind cuprinsa de spiritul piesei, a reusit sa-i transpuna mesajul si vizual. „Daca ar fi sa retraiesc un moment din cariera de pana acum, cu siguranta ar fi momentul filmarii videoclipului. Am petrecut timp minunat cu oameni superbi”, a declarat Alexandra.
 
Alexandra Crisan este originara din Galati, are 24 de ani si a inceput sa cante inca de la varsta de 3 ani, in duet cu tatal sau. Calauzita de pasiunea pentru muzica, Alexandra a participat la X-Factor sezonul trecut, ajungand pana in finala. Interpretarea sa a piesei Say You Love Me apartinand lui Jessie Ware l-a emotionat pana la lacrimi pe Stefan Banica jr, mentorul sau, care a declarat atunci: „Alexandra transmite mult. Doar cand deschide gura, mi se face pielea de gaina”.
 
Artista a povestit: „X-Factor…Daca as putea sa va spun tot ce a insemnat, as scrie un roman. Pe scurt: X-Factor reprezinta momentul in care m-am regasit; momentul in care mi-am dat seama ca trebuie sa fac ceva cu marea mea iubire, MUZICA!
 


Tag-uri: Alexandra Crisan, Cornel Ilie, Minte-ma frumos, Roton Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.848      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.525      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.388      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii