O piesa „Pentru totdeauna” de la Anda Dimitriu

5 dec.    1.710     

Anda Dimitriu - Pentru totdeauna

Vocea suava si puternica, in acelasi timp, care a cucerit milioane de telespectatori in cadrul talent show-ului Vocea Romaniei, lanseaza astazi primul single din cariera.
 
Anda Dimitriu ne invita sa ii fim alaturi intr-o poveste de dragoste menita sa traiasca dincolo de limitele timpului. Refrenul isi are originea din piesa „Vino pentru totdeauna” a legendarei formatii Iris, inclusa pe albumul „Maxima” lansat in 2005.
 
Anda ne-a marturisit ca: „Pentru totdeauna este un nou drum pentru mine, ca sa continui metafora piesei si este un vot de incredere din partea celor de la Iris”.
 
Artista ne indeamna sa ascultam „Pentru totdeauna” cu inima deschisa pentru a-i patrunde mesajul puternic: „Sper sa va placa si sa simtiti ce simt si eu de fiecare data cand o ascult, ca dragostea e singurul drum ce merita parcurs chiar daca ni se pare greu in anumite momente.”, a declarat Anda Dimitriu.
 
Piesa se bucura si de un videoclip pe masura, regizat de Anton Sandu. „La filmari am avut emotii, dar imi place mult ce a iesit si ii multumesc lui SAN si intregii echipe pentru ca a capturat emotia si mood-ul piesei. De asemenea, multumesc Roton, ATOM si Vlad Lucan cel care a produs piesa”.
 
Anda Dimitriu s-a remarcat la nivel national odata cu participarea la Vocea Romaniei , iar glasul sau l-a cucerit instant pe Marius Moga, care i-a devenit antrenor si care a condus-o pana in finala.
 
Remarcabil ramane momentul in care a urcat pe scena emisiunii alaturi de maestrul Gheorghe Zamfir, impreuna oferind o varianta emotionanta a piesei „Lie ciocarlie”.
 
Anda a dat dovada de o tarie imensa atunci cand a luptat din rasputeri pentru a-si depasi problemele de sanatate care riscau sa o tina departe de muzica. Artista nu a permis niciunui obstacol sa stea in calea succesului sau binemeritat, dovada fiind lansarea emotionanta de astazi a primului single dintr-o cariera ce va fi, cu siguranta, incununata de realizari.
 


Tag-uri: Anda Dimitriu, Atom, Ethos Music, Pentru totdeauna, Roton Music,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.835      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.513      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.376      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii