Oana Radu si Dr Mako continua colaborarea de succes si pentru noul single „Dragostea-i nebuna”

6 sept.    1.308     

Oana Radu & Dr. Mako - Dragostea-i nebuna

Oana Radu poate fi considerata cu usurinta una dintre revelatiile ultimului an in muzica romaneasca: prima pozitie in topurile muzicale inca de la primul single, „Tu” (feat Dr. Mako & Eli), milioane de vizualizari pentru piesele si videoclipurile lansate („Tu”, „Ea a fost prima”, „Fara glas” – lansat in colaborare cu Rolla Sparks), doua nominalizari la premiile Romanian Music Awards (Best New Act si Best Dance), un refren care este in continuare pe buzele tuturor „What can I do / In mintea mea esti tu”, o transformare spectaculoasa si un timbru unic si recognoscibil.
 
La cateva luni de cand a lansat single-ul „Ea a fost prima”, in colaborare cu Dr. Mako si Pacha Man, cu peste 8 milioane de vizualizari pe canalul de YouTube al Cat Music, Oana Radu ne surprinde cu un nou single si videoclip – „Dragostea-i nebuna”.
 
“Sunt foarte incantata de aceasta piesa. Este din nou o melodie din suflet, din trairile mele, din suferinta mea. Povestile de dragoste vin si trec, iar atunci cand credem ca vor ramane pentru intotdeauna, la ivirea zorilor, dispar. Am ales din nou aceeasi echipa minunata, echipa care mi-a devenit o a doua familie. Asadar, multumesc caselor de discuri Cat Music si Voices Media, Dr. Mako si Alin Radu, Trandafilm, Raluca Banica, Flomar, Marc Yaacoub si Florin Nedelcu”, a declarat Oana.
 
Single-ul este compus de catre Oana Radu si Dr. Mako, productia este realizata de catre Dr. Mako si Alin Radu, iar videoclipul este regizat de catre Ionut Trandafir (Trandafilm)
 
„Refrenul piesei mi-a venit integral in minte, in timp ce ma aflam in masina, intr-o intersectie, oprit la un semafor. Ma gandesc sa mai trec pe-acolo, poate imi mai vin si alte idei :)). Ii multumesc lui Alin Radu pentru groove-ul de reggaeton, a avut o contributie importanta in productie!”, declara Dr. Mako, cel care a lucrat si la productia primelor doua single-uri lansate alaturi de Oana.
 


Tag-uri: Cat Music, Dr. Mako, Dragostea-i nebuna, Oana Radu, Voices Media,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii