Omarion a lansat albumul „Sex Playlist”

11 ian.    1.607     

Omarion - Sex playlist

Omarion lanseaza mult asteptatul album „Sex Playlist”, acesta fiind primul material al artistului in cadrul casei de discuri MMG/Atlantic, parte a Warner Music Group.
 
Dupa o pauza de 4 ani, Omarion revine in forta cu acest album indraznet, inovativ prin modul in care imbina elemente de R’n’B si rap. Printre piesele de rezistenta ale materialului se numara „Post to Be (ft. Chris Brown & Jhene Aiko), o piesa produsa de DJ Mustard (care s-a ocupat de productie si pentru Wiz Khalifa, Treyz Songz sau Dolla $ign).
 
Alte piese care au fost remarcate de publicatii ca VIBE sau Complex sunt „Work” si „You Like It”, Vixen de la VIBE notand, cu aceasta ocazie, ca „Omarion nu dezamageste niciodata.”
 
Omarion este un superstar de prim rang al secolului al XXI-lea. Actor, autor, producator si artist nominalizat la premiile Grammy si distins cu numeroase discuri de platina, Omarion a impresionat inca de la primul sau album solo in 2005 cand s-a clasat pe prima pozitie in Billboard 200. De atunci, Omarion nu s-a mai oprit din goana spre succes, iar in 2012, si-a unit fortele cu Rick Ross rezultand hitul „Let’s Talk” ce s-a regasit pe compilatia „Self Made Vol. 2”.
 
Un trailer al albumului „Sex Playlist” poate fi urmarit pe canalul oficial al lui Omarion: https://www.youtube.com/user/omarionmmg
 


Tag-uri: album, Atlantic, lansare, MMG, Omarion, Sex playlist, Warner Music Group,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.850      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.526      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.390      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii