Phelipe lanseaza single-ul „Dragoste de buzunar”

8 ian.    1.517     

Phelipe - Dragoste de buzunar

Se spune ca uneori dragostea trece prin buzunar si se intretine cu ajutorul banilor. Daca dragostea este sau nu boala grea pentru buzunar, aflam din noul single lansat de Phelipe – „Dragoste de buzunar”
Dupa ce ne-a cantat despre fosta lui, in single-ul lansat in urma cu cateva luni, Phelipe lanseaza o noua piesa, „Dragoste de buzunar”, compusa chiar de el, impreuna cu Florin Buzea, Razvan Matache, Shift, Cortes si Adi Cristescu. Versurile noului single concluzioneaza o poveste de dragoste fara un final fericit si raspunde sincer la intrebarea „se poate cumpara iubirea?”.
 
„In ziua de azi se spune ca banii cumpara orice, inclusiv iubirea. De asta am ales sa fiu, din pacate pentru unele femei, atat de sincer. Din fericire nu am trecut si sper sa nu trec niciodata prin asa ceva. Nu condamn nici barbatii, nici femeile care fac asta, dar sper ca mesajul piesei sa vindece acest comportament superficial”, declara Phelipe.
 
Si pentru single-ul „Dragoste de buzunar” Phelipe pastreaza genul muzical R&B, la fel cum a facut pana acum si la restul pieselor sale.
 


Tag-uri: Cat Music, Dragoste de buzunar, lansare, Phelipe, single,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.923      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.582      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.450      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii