Piesa noua de la Fort Minor dupa 10 ani

19 sept.    1.496     

Fort Minor - Welcome

„Fort Minor este un proiect solo. A luat fiinta din experienta mea timpurie ca fan al muzicii si artei vizuale. Influentele mele au fost intotdeauna al outsiderilor. Empatizez cu ei pentru ca mi se aseamana foarte mult. Si chiar daca Linkin Park a primit milioane de aprecieri, intotdeauna m-am simtit atras catre „margine” – pentru a ma reconecta cu vocea si cu estetica mea personala. Este un DYI modern, propulsat de tehnologie, inspiratie si ambitie” – Mike Shinoda.
 
Au trecut mai bine de 10 ani de cand artistul si producatorul Mike Shinoda – fondator al formatiei Linkin Park – a lansat „The Rising Tied”, albumul de debut al proiectului sau solo, Fort Minor. Inspirat de experientele de neuitat al ultimului deceniu dar si de firea sa artistica interioara, Mike a lansat o noua piesa acompaniata si de un videoclip: „Welcome”. „Videoclipul a fost filmat in Venetia, CA, si este o experienta de 360 de grade. In interiorul sau am pictat un mural imens facut din 1000 de coperte interioare de viniluri „, a declarat Mike intr-o scrisoare deschisa adresata fanilor.
 
„Welcome” creeaza un moment prin care aduce impreuna pe toti cei oprimati, timizi si igonorati. Pentru a lupta impotriva diviziunii care acapareaza aceasta lume nu putem decat sa invitam oamenii alaturi de noi si nu sa ii indepartam tot mai mult. Cu un ton increzator, tenace si energic, „Welcome” poarta un mesaj din partea oprimatilor catre oprimati. Este o piesa hip hop cu un ethos profund punk si condus de spiritul DYI.
 


Tag-uri: Fort Minor, Roton Music, Welcome,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.042      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.683      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.556      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii