Proiectul Liquid Sunshine lanseaza single-ul „Lord”

15 feb.    1.416     

Liquid Sunshine - LORD

DJ Sava si Connect-R continua povestea de succes inceputa in urma cu 9 ani, odata cu lansarea hitului Sunshine, si au o noua surpriza muzicala: proiectul Liquid Sunshine si single-ul „Lord”.
 
De atunci si pana in prezent, cei doi hit-makeri au lansat numeroase piese in colaborare, dar au compus si produs alte zeci de piese pentru majoritatea artistilor din Romania.
 
Si single-ul „Lord” este compus tot de catre DJ Sava si Connect-R, iar videclipul este regizat de catre Alex Ceausu. Despre noul proiect, DJ Sava declara:
 
„La noua ani distanta de piesa ‘Sunshine’ si ne-am gandit sa refacem acest proiect, iar „Liquid Sunshine” mi s-a parut cel mai potrivit nume. ‘Lord’ este prima piesa pe care o lansam si are un videoclip in care rolurile principale sunt interpretate de doi copii, pentru ca in acest proiect vrem chiar sa fim doi copii”.
 
Anul 2015 a inceput pentru cei doi artisti cu piesa „Te strig”, alaturi de frumoasa Misha, primul single lansat in aceasta formula. Si a continuat cu zeci de concerte in tara si strainatate, zeci de piese compuse si produse si lansarea label-ului de muzica dance si electronica – „Bold Tracks”.
 


Tag-uri: Cat Music, Connect-R, dj sava, Liquid Sunshine, LORD,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.000      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.643      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.511      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii