„Puncte Puncte” in loc de punct? Exact asta ne sugereaza Cortes si Lora in noua lor piesa

17 nov.    1.423     

Cortes feat. Lora - Puncte puncte

Cortes este artistul care abordeaza hip hop-ul intr-un mod nou, afisand o latura mai sensibila si o alta abordare a genului muzical.
 
Dovada acestui fapt e chiar piesa de debut „Vedeta mea” realizata in colaborare cu Connect-R, iar mai apoi, ca parte din gasca Rappin’ On Production, unde au luat nastere piesele „Sweet 16″, „La cafea” si „Uita-ma”.
 
Creatiile lui Cortes sunt usor identificabile dupa amprenta personala a artistului si modul inedit prin care combina elementele muzicale din mai multe genuri.
 
Despre inceputurile lui in muzica, Cortes declara ca a fost fan Michael Jackson inca din copilarie cand devora casetele lui, ulterior descoperind rap-ul si numele grele de acolo precum Dr.Dre, Run DMC, Gang Starr si Big Daddy Kane. S-a regasit in muzica lor si aceasta a fost o adevarata inspiratie pentru viitor.
 
Piesa „Puncte puncte” este o continuare a hit-ului „Uita-ma” (feat Andreea Balan), fapt la care face referinta si versul „Ii zisesem sa ma uite, dar tu m-ai ajutat s-o uit”. Textul a fost scris de Cortes in colaborare cu Connect-R, iar de muzica s-au ocupat Adi Cristescu si Chris Mayer.
 
Legat de piesa, Cortes declara „ este gandita ca o scrisoare deschisa pentru cineva anume, iar versurile sunt inspirate din viata personala si exprima o frumoasa poveste de dragoste care s-a incheiat mult prea repede si fara sens. Clipul e regizat de prietenul nostru Florin Botea, care a faut o treaba excelenta, iar vocea plina de emotie a Lorei s-a potrivit perfect in peisaj”
 
Lora, pe numele sau real Laura Petrescu, a devenit cunoscuta in urma concursului Star Factory, facand apoi parte din trupa Wassabi, infiintata la indrumarea lui Marius Moga.
 
Se retrage din trupa dupa doar 3 ani pentru a-si continua cariera solo si urmeaza o serie de colaborari cu Adrian Sina, ce dau nastere hit-urilor „My Passion” si „No More Tears”.
 
Cel mai recent single al artistei, „Ne impotrivim”, a reprezentat un nou succes, adunand in doar 5 luni de zile peste 10 milioane de viziualizari pe Youtube.
 
Legat de colaborare, Lora declara „Eu cu piesa am avut parte de dragoste la prima vedere. Mi-a placut mult de cand am ascultat-o pentru prima data si sunt bucuroasa ca fac parte din acest proiect. Imi doresc sa ajunga si la inimile voastre la fel cum a ajuns si la inima mea”
 
„Puncte Puncte” este un single de suflet, cu versuri sensibile alaturate unui beat original, care va fi pus pe repeat de multe, multe ori.
 
Cum suna o declaratie de dragoste si regrete cu intrebari retorice? De cate ori ai compus mesaje kilometrice la finalul unei relatii, unde cautai raspunsuri, dar ai ezitat totusi sa apesi „Trimite”?
 
Da-i Play si fii de acord cu Cortes si Lora, astea sunt si intrebarile tale.
 


Tag-uri: Cortes, Lora, MediaPro Music, Puncte Puncte, Roton Music,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.923      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.583      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.450      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii