Randi ne indeamna sa visam

18 apr.    1.588     

Randi - Visator

Cum ar fi sa te trezesti cu zambetul pe buze? Tuturor ne-ar placea sa ne trezim, zi de zi, cu zambetul pe buze si sa ne bucuram de toate lucrurile frumoase din jurul nostru. Iar pentru toate acestea trebuie doar sa avem curajul sa ne urmam visurile. Despre aceasta ne vorbeste Randi in noua sa piesa, Visator – sa visam impreuna la o lume mai buna.
 
„Imi place sa transmit un mesaj prin muzica mea. Iar prin Visator, vreau sa inspir oamenii sa viseze si, mai ales, sa aiba curajul sa isi urmeze visurile. Ma bucur enorm ca foarte multe persoane publice s-au alaturat mesajului pe care vreau sa-l transmit, iar pe aceasta cale vreau sa le multumesc”, spune Randi.
 
La mesajul piesei s-au alaturat numeroase persoane publice din Romania. Maia Morgenstern, Mihai Morar, Loredana Groza, Elena Gheorghe, Alexandra Stan, Delia Matache, Alexandru Arsinel, Stela Popescu, Leonard Doroftei sunt doar cativa dintre cei care stiu sa isi inceapa ziua cu un zambet si traiesc la intensitate maxima spectacolul vietii.
 


 

 
Clipul a fost filmat la Castel Film, pe parcursul a doua zile si descrie mai multe povesti inspirate din viata de zi cu zi, inspirate din luptele pe care le ducem cu noi insine sau cu lumea din jur si ne arara ca, in final, daca avem curaj, ne putem construi o viata mai buna, doar daca ne urmam visurile.
 


Tag-uri: Cat Music, Famous Production, lansare, Randi, single, Visator,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii