RedBlonde da G.L.A.S. celui mai nou single al trupei

30 dec.    1.590     

RedBlonde - Glas

G.L.A.S. (Ganduri Lasate la Aprecierea Sufletului), cea mai noua piesa semnata Red Blonde, reprezinta un pas important in cariera celor doua artiste, aceasta aducand cu sine atat evolutia si maturizarea trupei, cat si schimbari spectaculoase de imagine pentru Alina si Madalina.
 
„G.L.A.S. Este o piesa de dragoste… ranita si dezamagita. Piesa asta inseamna pentru noi, in primul rand, maturizarea noastra. Lumea stie ca avem energie, ca suntem vesele, dar acum e momentul sa vada ca stim sa si suferim!:))” ne-a spus Alina razand.
 
Noul single este produs in studioul Mango Records de echipa care a produs si hituri ca Poza de Album, No Lies, Iti Va fi Dor si alte piese de top. De aceasta data impreuna si cu implicarea Alinei Chinie, in special in ceea ce priveste textul piesei, a luat nastere G.L.A.S. Alina aducand un plus de vurnelabilitate versurilor, cum numai o femeie poate face.
 
„Ca sa fiu sincera, eram foarte suparata pe iubitul meu cand am scris piesa:)” a adaugat Alina amuzata.
 
„G.L.A.S.” se anunta a fi unul dintre hit-urile acestei toamne, fiind o piesa sensibila insa, in acelasi timp, cu un mesaj extrem de puternic in care se va regasi fiecare dintre noi.
 
„Noul single e un pas important pentru noi, mai ales pentru faptul ca odata cu lansarea lui ne mutam usor intr-o noua zona muzicala. E o piesa plina de forta, emotionanta, cu un mesaj clar si puternic, care te poate trece prin nenumarate stari. Ne-a placut din prima clipa in care am ascultat draftul in studioul Mango Records. Am stiut ca acesta va fi viitorul nostru single, Alinei i-au venit multe idei pe partea de text, iar de acolo totul a decurs firesc.” ne-a povestit Madalina.
 


Tag-uri: G.L.A.S., lansare, Mango Records, Red Blonde, single,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.843      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.518      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.382      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii