Rengle lanseaza primul sau videoclip „Click Click”

14 dec.    1.157     

RENGLE - Click Click

Nonconformism absolut in videoclipul „Click Click”
 
Rengle lansează primul sau videoclipul muzical! „Click Click” ii are ca invitati pe Alexandra Stan, Yanka, Anca Pop si alti artisti romani de renume.
 
Rengle, coregraful cu care lucreaza cele mai mari vedete din Romania, isi lanseaza astazi primul sau videoclip „Click Click”, unul dintre cele mai nonconformiste realizari ale unui artist roman. Proiectul muzical Rengle, lansat anul trecut printr-un spectacol grandios si indraznet in cadrul Untold, continua astazi cu un videoclip special pentru piesa „Click Click”.
 
Incitant si plin de culoare, dans și voie buna, videoclipul piesei „Click Click” are ctțiva invitati speciali, precum artistele internaționale Alexandra Stan, și Anca Pop, Yanka, Madalin Farck (coregraf) sau Ivana Farck. Acestia au acceptat provocarea artistului Rengle de a participa la filmarile unui videoclip iesit din comun si au adus un plus de dinamism intregului concept al videoclipului.
 
„”Click Click” este un indemn la libertatea de a fi cine iti doresti de a te reconecta cu tot ceea ce te inconjoara. Tocmai de aceea, videoclipul este plin de culoare iar ideea centrala, libertatea, este transmisa prin tinutele excentrice ale actorilor, culorile pastelate si, nu în ultimul rand, de dansatorii care renunta la incaltari pentru a face dansul Click Click”, a declarat Rengle.
 
Proiectul Rengle si piesa „Click Click” au luat nastere in studiourile HaHaHa Production, in colaborare cu Roton Music. Piesa a fost lansata in cadrul festivalului Untold, pentru care artistul Regle a pregatit un show inedit. La festival, Rengle a impartit scena cu artisti de renume precum John Newman, Tinie Tempah si chiar Armin Van Buuren. Dupa o aparitie care a colorat seara si a surprins placut publicul, Rengle face astazi un nou pas in cariera muzicala si lanseaza in premiera mult asteptatul videoclip.
 
Piesa si dansul „Click Click” au devenit virale in toata Europa si s-au bucurat de un succes internațional datorita show-urilor prin care Rengle depaseste tiparele conventionalului. Tanarul artist a intrat deja in atentia publicului din toată lumea, sustinand numeroase concerte in Europa și Asia.
 


Tag-uri: Click Click, Hahaha Production, RENGLE, Roton Music,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.996      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.640      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.508      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii