Ruby lanseaza un nou single cu What’s Up

19 mart.    1.649     

Ruby feat. What's Up - Nu pune la suflet

Ca si single-ul anterior, „Tu (Inima si Sufletul)”, piesa a fost produsa in studiourile deMoga Music, iar ca o noutate Ruby a fost unul dintre autorii textului.
 
„Pana acum am mai scris pentru piesele mele, dar de data asta m-am implicat mult mai mult decat deobicei. De cand am ascultat prima data demo-ul, pur si simplu am fost absorbita de cum suna. Am simtit ca este scrisa fix pentru mine si ca ma reprezinta 100%. Este o piesa de dragoste, din care toate fetele si femeile trebuie sa invete ca nu au de ce sa stea intr-o relatie care nu duce nicaieri, iar in momentul cand devin nefericite sa ia masuri. Controlul e in mainile noastre si putem oricand pune piciorul in prag, indepartandu-l din viata noastra pe barbatul care nu ne merita cu adevarat. Iar aceste cuvinte nu vin din partea unei feministe”, a declarat Ruby.
 
„Sa lucrez cu Ruby o fost mereu o placere. Este un artist efervescent, cu multa personalitate si totodata o foarte buna prietena. Aveam de mult in plan sa facem o piesa impreuna, iar piesa ‘Nu pune la suflet’ este cea mai buna alegere. Sa dea Dumnezeu sa fie un succes! Am muncit foarte mult pentru ca si eu am pus mult suflet si m-am implicat in productie ca si cum ar fi fost single-ul meu!”, a spus si What’s Up.
 
De regia videoclipului s-a ocupat Lazar Cercel, impreuna cu DOP-ul Anton Sandu (SanAnton), mai exact echipa cu care Ruby a lucrat si la proiectele „De la distanta” si „Tu (Inima si Sufletul)”, iar de food dressing s-a ocupat Petru Buiuca, primul castigator al reality show-ului, MasterChef.
 


Tag-uri: Cat Music, DeMoga Music, lansare, Nu pune la suflet, Ruby, single, What's Up,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.038      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.679      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.552      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii