Rudimental lanseaza un nou album: WE THE GENERATION

4 iul.    2.482     

Rudimental - We the generation

Dupa aproximativ 2 saptamani de cand au lansat un nou extras pe single „Never Let You Go”, iata ca a sosit clipa in care Rudimental sa anunte data de lansare a celui de-al doilea album din cariera. „We The Generation” va fi disponibil la nivel international incepand cu data de 18 septembrie.
 
„We The Generation” marcheaza o evolutie inspre genul progressive, o colectie conceptuala care sfideaza incadrarile genurilor muzicale si care isi propune sa schimbe fata muzicii dance nu doar in spatiul scenei britanice, ci si la nivel global. „Never let you go”, de exemplu, reimprospateaza stilul lor mult apreciat de fani care intotdeauna au receptat muzica Rudimental avand mari asteptari: piesa este un imn dedicat sunetului inconfundabil de tobe si bass si promite sa se tranforme rapid intr-un hit uluitor al verii.
 
„We The Generation” contine 14 piese si ii urmeaza albumului de debut, „Home”, care s-a bucurat de un imens succes. Acesta din urma a fost recompensat cu o nominalizare la premiile Mercury , iar single-ul „Waiting All Night” (ft. Ella Eyre) i-a adus trupei un trofeu BRIT Award. Rudimental intotdeauna au optat pentru colaborari cu artisti aflati la inceput de drum pe care i-a sustinut astfel in ascensiunea catre succes. Pentru albumul „We The Generation”, trupa a mizat pe talentul lui Mahalia (pentru piesa care da titlul albumului), Anne-Marie, Will Heard si Lianne La Havas.
 
Rudimental inseamna mai mult decat un proiect de drum and bass si muzica electronica, ci reprezinta o stare de spirit pe care cei patru membrii reusesc sa o transmita cu fiecare show live. Astfel, dupa ce au sustinut trei concerte sold out la Brixton Academy (octombrie 2014) si au deschis concertele lui Ed Sheeran din cel mai recent turneu al sau de pe teritoriul american, Rudimental au fost confirmati in pozitia de capi de afis pe The Other Stage din cadrul festivalului Glastonbury.
 
„We The Generation” se anunta a fi coloana sonora a acestei veri, fiind inca o dovada a faptului ca atunci cand Rudimental se lovesc de limite, nu fac decat sa le depaseasca si sa inoveze.
 
Track list complet:
 

1. I Will For Love (feat. Will Heard)
2. Never Let You Go (feat. Foy Vance)
3. We The Generation (feat. Mahalia)
4. Love Ain’t Just A Word
5. Rumour Mill (feat. Anne-Marie & Will Heard)
6. Common Emotion (feat. MNEK)
7. Go Far (feat. Will Heard)
8. Foreign World (feat. Anne-Marie)
9. Too Cool (feat. Ella Eyre)
10. Bloodstream
11. All That Love
12. Needn’t Speak (feat. Lianne La Havas)
13. Lay It All On Me
14. New Day (feat. Bobby Womack)
 

DELUXE
 
15. Treading On Water (feat. Sinead Harnett)
16. Run (feat. Will Heard)
17. Breath (feat. Lianne La Havas)
18. System (feat. Max Romeo, Earl 16 & Spee)
 
Data de lansare: 18 septembrie 2015
 


Tag-uri: album, lansare, Rudimental, WE THE GENERATION,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii