Sandra N. norocoasa declarata!

5 mart.    1.531     

Sandra N feat. Blazon - Tu esti norocul

Numele Sandrei N este strans legat de muzica si succesul multor hit-uri alaturi de Akcent precum „Ma dor ochii ma dor”, „Amor Gitana” , „Boracay”, „Angel” si „I’m Sorry”. Tanara este apreciata pentru timbrul deosebit de care da dovada, surprinzand fanii la fiecare aparitie si lansare. Colaborarile cu Adrian Sina s-au dovedit de succes, acesta indrumandu-i pasii si fiindu-i mentor de incredere.
 
Artista lanseaza o declaratie de dragoste in versurile celei mai recente piese „Tu esti norocul”.
 
De aceasta data, culoarea de contrast a piesei o reprezintă Blazon, fondator al proiectului Camuflaj. Cunoscut si ca producator si compozitor, artistul se face remarcat prin timbrul sau vocal unic si prin originalitatea si suflul cu care isi transmite mesajele.
 
Dupa ce a trecut printr-o emotionanta furtuna de minciuni in piesa „Liar” si melancolica poveste din „Ma dor ochii ma dor”, Sandra N este pregatita sa dea o sansa iubirii si sa isi cante norocul.
 
Sandra este o artista sincera care depune suflet si sentiment in tot ce creeaza, astfel ca toate piesele cu care a castigat simpatia fanilor, vin insotite de amprenta ei personala. Piesa „Tu esti norocul” nu este o exceptie, astfel ca tanara artista si-a expus trairile intr-o maniera in care se vor regasi multe persoane indragostite,
 
Despre aceasta lansare Sandra declara: „Tu esti norocul ” este prima piesa de iubire optimista, in care nu mai „sufar ” si totul este roz si frumos in sfarsit. E o declaratie din partea unui partener pentru sufletul sau pereche, acesta isi canta fericirea din relatie si cred ca aceasta piesa ar putea fi folosita cu usurinta drept „wedding song”, piesa pentru dansul mirilor pentru ca exprima exact momentul de apogeu dintr o relatie, cand cei doi isi dau seama ca sunt facuti unul pentru celalalt si vor sa sarbatoreasca uniunea lor.
 
Filmarile videoclipului s-au petrecut intr-un cadru relaxat, in natura, acestea fiind si preferatul Sandrei, pe care ea il descrie ca fiind : Cel mai potrivit mediu pentru a exprima prin cantec niste sentimente pure.
 
Te invitam sa dedici aceasta piesa persoanelor care te fac sa te simti norocos/norocoasa in fiecare zi!
 


Tag-uri: Akcent Music, Blazon, Roton Music, Sandra N, Tu esti norocul,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.852      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.528      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.393      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii