Serena si F.Charm l-au intalnit pe “Cupidon” si i-au dedicat o piesa

13 nov.    1.148     

Serena - Cupidon feat. F.Charm

Ce se intampla cand Cupidon arunca sageti la intamplare? Ne spune Serena in cel mai recent single al sau, “Cupidon”, pentru care a colaborat cu F.Charm.
 
Serena si F.Charm sunt colegi la Lanoy Production, iar colaborarea dintre ei a venit in mod firesc intalnindu-se zilnic la studio. Cei doi si-au unit vocile si asa a luat nastere “Cupidon” pentru care au filmat si un videoclip pe care il lanseaza alaturi de Red Clover Media si Lanoy Records.
 
“Cu totii iubim muzica. Unii o produc, altii o asculta. Eu am ales sa-mi dezvolt cea mai mare pasiune din ea. Totul a inceput acum 3 ani, cand mi-am luat inima-n dinti si am postat primul cover. Intr-un felul sau altul, ma nelinistea gandul ca nu ar fi ce trebuie si ca reactia oamenilor ma poate da total peste cap. Culmea, chiar asa a fost dar, multumesc lui Dumnezeu, intr-un sens bun. Intre timp am ajuns in studioul Lanoy unde lucrurile au inceput usor-usor sa creasca. Am avut ocazia sa intalnesc oameni extraordinari cu ajutorul carora am reusit sa ma simt ca intr-o a doua familie. Am dat startul cu „Fantasia” , o piesa cu o frumoasa poveste de dragoste si asa cum spune si titlul acesteia, plina de fantezie. Cu multa munca s-a ajuns la al nostru “Cupidon” care arunca cu sageti la intamplare. Impreuna cu F. Charm, am dat viata si stare piesei. Este un om super talentat si sunt mandra ca am ocazia sa scot „Cupidon” la lumina alaturi de el.”, a povestit Serena.
 
“Cupidon este o poveste de dragoste spusa altfel decat ai auzit-o de obicei. Cand am compus-o alaturi de Zenn (artist/producator Lanoy Records), prima voce care mi-a venit in cap a fost Serena. Am chemat-o, a inregistrat, ne-am indragostit cu totii de piesa, nu m-am putut abtine sa nu scriu si eu o strofa si asa s-a nascut prima noastra colaborare si primul nostru videoclip impreuna. Serena este o artista pe care si-ar dori-o multi producatori in studio, spun asta pentru ca atunci cand canta, stie cum sa dea piesei in cauza feelingul de care are nevoie si sa aduca in peisaj „pielea de gaina”.
Luna aprilie imi surade, am asteptat-o cu sufletul la gura, pentru a lansa atat “Cupidon” cat si noul meu single care se va numi, “Caz Real” (cea mai ampla piesa pe care am compus-o pana acum sustinuta de un videoclip pe masura cu o idee unica), este primul gand cu care ma trezesc dimineata si abia astept s-o lansez pe orbita mai ales ca e o continuare a povestii „Nu iese fum fara foc” unde am jucat alaturi de iubita mea.”, a declarat F.Charm.
 
Videoclipul este produs de TheOthers, de regie ocupandu-se Isabella Szantos.
 


Tag-uri: Cupidon, F Charm, Lanoy Production, Red Clover Media, Serena,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii