Seri de mai cu Anda Adam

21 mai    1.637     

Anda Adam feat. CRBL - Seri de mai

Anda Adam se pregateste sa cucereasca serile lunii mai si ale intregii veri cu cel mai nou single interpretat in colaborare cu CRBL: „Seri de mai”.
 
Cu un look sport si fresh, Anda ne aduce o gura de aer proaspat prin aceasta noua piesa care da dependenta de la primul play. Cat despre interventia lui CRBL, aceasta reprezinta condimentul perfect pentru o piesa delicioasa.
Ritmul catchy si versurile care te fac sa o fredonezi instant sunt elementele ideale care compun un hit. Prin aceasta lansare, Anda isi doreste sa dea tonul cluburilor si teraselor de la mare, incepand cu 1 mai si continuand toata vara. „Incepem vara in forta, vreau ca piesa sa se auda la mare si sa transformam 1 mai muncitoresc in 1 mai sarbatoresc”, a declarat Anda Adam. Artista a adaugat: „Colaborarea cu CRBL a decurs rapid, strofa lui este exact ce trebuie. Aveam nevoie de cineva pentru o parte de rap, iar el a fost omul potrivit”.
 
Regia clipului ii apartine lui Alex Ceausu, cel care a mai lucrat cu Anda si pentru videoclipul „Gloante Oarbe”.
Filmarile au fost degajate, atat datorita atmosferei destinse, cat si conditiilor optime de pe platou. De data asta, Anda nu s-a mai confruntat cu temperaturile scazute de la precedentul sau clip. „Timpul petrecut la filmari a decurs usor, de la sine. M-am plimbat cu bicicleta lui CRBL, ba chiar le-am aratat tuturor o noua formula de salut inspirata din filmul Get Hard (Mare si Tare)”, a declarat amuzata Anda.
 


Tag-uri: Anda Adam, CRBL, lansare, Roton Music, Seri de mai,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.864      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.532      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.399      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii