Shift lanseaza un nou single: „Avioane de hartie”, feat. Andra

27 ian.    1.922     

Shift & Andra - Avioane de hartie

Doi artisti de succes, o super colaborare si un videoclip de poveste: Shift lanseaza astazi un nou single, „Avioane de hartie”, alaturi de Andra!
 
Videoclipul piesei este ca un basm, o lume in care trebuie sa ne bucuram de lucrurile simple si sa ne lasam purtati de magia si inocenta copilariei, chiar si la varsta la care am uitat ca, cele mai multe lucruri au izvorat, candva, din sufletul copilului care a visat.
 
Regizat de Iulian Moga, clipul este o poveste cinematografica ce surprinde tocmai unul dintre jocurile copilariei – avioanele de hartie, in care ne trimiteam visele si surprinde o mica parte dintr-o lume fascinanta si plina de culoare.
 
Cu toate ca Shift marturiseste ca nu a mai folosit cuvantul „nostalgie” inca din copilarie, a compus povestea piesei „Avioane de hartie”, alaturi de Marius Moga, cu gandul la lumea perfecta in care imaginatia este fara limite, iar „viata pare o poezie”.
 
Inspirat din copilaria sa, dupa cum spune Shift in versurile „Spunea proful de mate: Istrate, tu n-o sa ajungi departe/ Mi-au spus ca nu se poate, dar nu le-am dat dreptate / Si cea mai tare parte e ca visele devin realitate”, piesa „Avioane de hartie” ne indeamna sa visam in continuare, sa ne bucuram la aceeasi intensitate de tot ce ne ofera viata si sa indraznim sa cantam, chiar si atunci cand cerul este gri.
 
Single-ul „Avioane de hartie” se incadreaza perfect in seria hit-urilor lansate de catre Shift, cu versuri inspirate din povesti de viata, fie in care distractia e pe primul plan, cum e si cazul hitului „Sus pe toc” (feat. Marius Moga), fie cand priveste cu nostalgie catre copilarie, ca in cazul remake-ului „Dupa ani si ani” (feat Vizi Imre).
 


Tag-uri: Andra, Avioane de hartie, Cat Music, DeMoga Music, lansare, Media Pro Music, Shift, single, Sprint Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii