Shift si Andra lanseaza „Avioane de hartie”

22 ian.    1.710     

Andra si Shift

Dupa ce ne-a cucerit cu hituri precum „Sus pe toc” (feat. Marius Moga) sau „Rupem boxele” (cu Andreea Banica), dar si cu piese compuse pentru artisti de top din Romania, Shift continua seria pieselor care isi merita locul in playlist-urile de radio si tv, cu o noua productie, de data aceasta marca Sprint Media, Cat Music, MediaPro Music, DeMoga Music si Midiots Production.
 
„Avioane de hartie” este piesa care va fi lansata in doar cateva zile si in care Shift, alaturi de Andra, ne invita sa evadam in lumea miraculoasa a copilariei, in care totul este posibil. De aceea, artistii isi scriu dorintele pe avioane de hartie, pe care le lanseaza spre cer, dincolo de nori, cu scopul de a-si transforma, astfel, visele in realitate.
 
Colaborarea dintre Shift si Andra a fost un plan comun al celor doi artisti, care s-au mai intalnit, in ultima perioada, in cadrul proiectelor DeMoga Music.
 
„Eram cu Marius Moga la studio si cand i-am aratat refrenul am fost amandoi de acord ca ne trebuie o voce feminina power si true, care sa poata sa sustina mesajul piesei, asa ca am ales-o pe Andra. Imi place sa compun pentru ea, pentru ca ia in serios tot ceea ce face si mi-e si draga asa, ca om”, marturiseste Shift.
 
La randul ei, Andra, artista care ne-a obisnuit cu pozitii de top in clasamentele muzicale din Romania, declara:
 
„Avioane de hartie” este rezultatul visurilor din copilarie, cand orice zbor era posibil. As vrea sa conving pe toata lumea ca lucrurile au importanta pe care le-o dai tu, iar daca tii la sperantele tineretii, ele vor ramane vii. Sunt foarte incantata de colaborarea cu Shift, este un om extraordinar si un artist talentat. Piesa este foarte frumoasa, abia astept sa o ascultati!”, completeaza Andra.
 


Tag-uri: Andra, Avioane de hartie, Cat Music, lansare, Shift, teaser,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.861      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.531      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.396      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii