Shiva lanseaza single-ul „Heart for a ride”

29 nov.    1.179     

Shiva - Heart for a ride

Shiva este o artistă cu o vastă experienţă în lumea muzicală, având deja la activ 3 single-uri şi numeroase premii în cadrul concursurilor de specialitate. Astăzi, împreună cu MediaPro Music, lansează melodia „Heart for a ride”, însoţită de un lyric video inedit, realizat de STUD10 Creative Agency.
 
Este o apariţie sexy în peisajul autohton, dar principalul ei atu este vocea, cu care speră să cucerească fanii din România şi de peste hotare.
 
“Heart for a ride” are un sound aparte, puternic, perfect pentru toate cluburile, şi a fost compusă şi produsă de Liviu Netu şi Lucian Nagy, pe versuri scrise de Shiva şi Theea Miculescu.
 
„Am mare încredere în noul meu single, iar faptul că am ales să cânt în limba engleză, mă face să cred cu tărie că voi depăşi graniţele României cu ea. Alături de noua mea echipă, MediaPro Music, sigur vom avea succesul mult dorit”, spune Shiva.
 
Shiva (Paula Cordea, pe numele din buletin) are 23 de ani, este originară din Arad, a studiat canto încă de la vârsta de 11 ani şi, tot de atunci, a început să cânte şi să aibă apariţii TV.
 


Tag-uri: Heart for a ride, Media Pro Music, Shiva,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.992      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.636      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.503      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii