Single nou de la Two „Angel”

21 apr.    1.589     

Two feat. Kaya - Angel

Kaya Jones, fosta componenta The Pussycat Dolls, este ingerul fostilor Akcenti, acum Two !
 
TWO lanseaza noul single „ANGEL”, un featuring cu renumita Kaya Jones, fosta componenta a trupei The Pussycat Dolls.
„Angel” este compozitia proprie a baietilor de la TWO impreuna cu Dorian Oswin, in timp ce videoclipul poarta semnatura Anthony Icuagu.
 
Colaborarea cu Kaya Jones, recent nominalizata la premiile Grammy, a adus apreciere de ambele parti, dupa cum declara acestia: „A fost o mare bucurie propunerea baietilor de a veni in Romania pentru inregistrarea piesei < < Angel > >. Mihai si Sorin sunt niste persoane speciale, iar aceasta colaborare a adus cu sine atat prietenie, cat si, sunt convinsa, succesul piesei in intreaga lume”.
 
„Acceptul Kayei Jones pentru acest featuring este, sa zicem, o dorinta implinita. Ne leaga si o poveste haioasa dintr-un turneu mai vechi pe care l-am avut in Scandinavia, cand Sorin le-a „botezat” intr-o emisiune, in direct, din greseala… iar acum am ajuns sa lansam piese impreuna”, a declarat Mihai Gruia.
 
TWO este noul proiect muzical al baietilor de la fosta trupa AKCENT, Mihai Gruia si Sorin Brotnei. Cei doi si-au facut debutul, in noua formula, cu piesa Spre Soare, urmata indeaproape de „Fall in Love” si „C’est la vie” feat. Lora, cea din urma urcand pe locul 4 in topul celei mai puternice televiziuni din Asia, Channel V. Piesa Regrets ( varianta in limba engleza a piesei Spre Soare ) de asemenea se bucura de un mare succes in tari ca Rusia, Polonia sau Serbia. Videoclipul a putut fi urmarit si pe posturile de televiziune din tara !
 


Tag-uri: Angel, Kaya, lansare, Mango Records, single, The Pussycat Dolls, Two,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.848      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.525      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.388      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii