Skrillex ne invita in culise intr-un documentar de senzatie

3 oct.    1.789     

Skrillex

Skrillex deschide portile culiselor pentru public in noul sau documetar „Let’s Make a Spaceship: Skrillex Mothership Tour 2014”. Documentarul ii va conduce pe fani intr-o calatorie fascinanta, presarata cu momente amuzante si le prezinta modul in care Skrillex si echipa sa au pus la cale show-ul impresionant in care au montat pe scena celebra nava cu lasere, de aproximativ 8 metri inaltime.
 
Premiera documentarului de 35 de minute va avea loc imediat dupa concertul sustinut de Skrillex pe scena festivalului ACL de pe 11 octombrie, transmis in direct pe Red Bull TV. „Let’s Make a Spaceship” va si el disponibil pe acelasi canal care poate fi instalat pe orice dispozitiv Android sau iOS.
 
Skrillex este, fara indoiala, cel mai ocupat om din muzica electronica de astazi cu peste 300 de show-uri pe an, calatorind in intreaga lume alaturi de nava sa cu laser. Criticilor sai le raspunde simplu, avand in spatele sau nu mai putin de 6 premii Grammy: „Nimic nu poate fi fals atunci cand simti o asemenea pasiune din partea publicului”.
 
Un teaser al mini-documetarului poate fi urmarit aici: http://artistprojects.redbull.com/


Tag-uri: documentar, Skrillex,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.866      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.534      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.400      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii