Soundland & Alexandra Ungureanu lanseaza o noua varianta a piesei „Atat de Usor”

24 oct.    1.173     

Soundland feat. Alexandra Ungureanu - Atat de usor

Dupa ce in urma cu doar doua luni, Soundland, noul proiect KAZIBO Music, si Alexandra Ungureanu lansau „Atat de Usor” – o piesa misterioasa, romantica, in care se intrepatrund mai multe stiluri muzicale si interpretata in colaborare, artistii au o veste buna de impartasit cu toti fanii lor!
 
Astfel, piesa „Atat de Usor” este una dintre cele mai difuzate piese pe radio, aflându-se în top 10 MediaForest Romania – topul celor mai difuzate piese pe radiourile locale. In acest context, Soundland si Alexandra Ungureanu, una dintre cele mai puternice si mai respectate voci din Romania anunta cu drag o noua varianta a piesei lor, „Atat de Usor”.
Alexandra si Soundland au interpretat 100% live piesa „Atat de Usor”, impreuna si cu baietii de la The dAdA, iar artistii au decis sa lanseze oficial aceasta varianta live a piesei.
 
Astfel, fii cu ochii pe Alexandra si Soundlad si asculta noua versiune a piesei „Atat de Usor” – este vorba despre varianta 100% live a piesei, extrasa din cadrul unui concert pe care artista l-a sustinut intr-un club din capitala alaturi de trupa the dAdA, ca live support band.
 
Mai mult, noutatile nu se opresc aici, iar Alexandra Ungureanu demonstreza ca are o vara über-plina si ca luna septembrie vine cu multe surprize. Dupa ce a lansat campania „Music in pROgress”, primul proiect pop simfonic independent din Romania care a fost realizat alaturi de orchestra „Nora Denes Symphonical”, formata din muzicieni profesionisti, dascali si elevi ai Liceului de Arta din Baia Mare, Alexandra anunta acum cel de-al patrulea videoclip din cadrul acestui proiect.
 
„Ultima piesa din proiect promite o surpriză celor care asculta muzica mea inca de la inceputuri. Dupa nenumarate remixuri facute pentru aceasta piesa, ea revine intr-o scriitura foarte rafinata, apartinand Norei Denes. Cred ca este si clipul cel mai artistic, dintre cele 3 realizate de Paula Onet pentru acest proiect. Abia astept lansarea!”, afirma Alexandra.
 
Alexandra Ungureanu are o vara plina de surprize cu care iti va alinta auzul. Urmareste-i pagina de Facebook https://www.facebook.com/AlexandraUngureanuOfficial si fii la curent cu toate noutatile ei!
 


Tag-uri: Alexandra Ungureanu, Atat de usor, Roton Music, Soundland, The dAdA,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.835      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.513      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.375      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii