Stefan Banica lanseaza „Gura, taci!”

29 nov.    1.047     

Stefan Banica - Gura, taci!

Ştefan Bănică lansează astăzi un nou single, „Gură, taci!” – ce a fost precedat de o campanie cu acelaşi nume, derulată timp de două săptămâni în mediul online: www.facebook.com/StefanBanicaOfficial. În cadrul acestei campanii, lui Ştefan Bănică i s-au alăturat persoane publice, prieteni şi colegi, din mai multe domenii de activitate.
 
„Gură, taci!” este o prima piesă dintr-un proiect mai mare, pe care Ştefan Bănică îl pregăteşte în colaborare cu Ha Ha Ha Production şi MediaPro Music.
 
„Totul a pornit de la o glumă pe care o făceam cu un amic de-al meu şi ziceam: dacă m-aş porni eu să spun ce ştiu …, dar mai bine: gură, taci! De la o joacă a devenit un cântec în toată regula. Tu îi vorbeşti inimii, îi spui ce simţi, dar mintea îţi ordona „gură, taci!”, lucru care ni se întâmplă tuturor în viaţă de zi cu zi. „Gură, taci!” poate avea foarte multe sensuri, mai ales în contextul actual politic, social, monden etc. Piesa e veselă, plină de ritm şi energie. Iar videoclipul a fost una dintre cele mai relaxante filmări din ultimii ani, ne-am distrat toţi. Mulţumesc tuturor colegilor şi prietenilor mei din teatru, film, muzică, sport, televiziune, care au participat la campania online #GuraTaci. Sper să va placă noul meu cântec! Dacă nu, „gură, taci!”, a spus Ştefan Bănică.
 


Tag-uri: Gura taci, Hahaha Production, Media Pro Music, Stefan Banica,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.834      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.513      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.375      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii