Tamy lanseaza single-ul „Te iubesc”

26 apr.    1.420     

Tamy - Te iubesc

Majoritatea povestilor de dragoste sunt romantice, insa Tamy ne arata si latura jucausa, cu o altfel de chimie intre doi indragostiti, in videoclipul „Te iubesc”.
 
Noua piesa a lui Tamy este produsa de catre Boier Bibescu si compusa de catre Tamy, Boier Bibescu, Stela Anita, Cristian Valentin Udrea si Nonis G. Videoclipul este regizat de catre Stella, iar Tamy este atat senzuala, cat si energica si inocenta, intr-o poveste de dragoste din care nu lipseste sarea si piperul.
 
Odata cu lansarea single-ului „Te iubesc”, Tamy a pregatit o surpriza de proportii fanilor, care o pot vedea in ipostaze extrem de senzuale in noul numar Playboy, ce se gaseste deja in toate magazinele de specialitate.
 
„Pentru prima oara am simtit ca este cazul sa exploatez si latura mai sexy, lipsita de inhibitii. Sper sa va placa noul meu single si videoclipul, dar si noul numar Playboy. Vreau sa multumesc intregii echipe: Ana Maria Saragia – stilist, Ionut Tanasie – consilier imagine, Tania Presura – make-up artist, Ola Barcari – hair stylist si Urian Stelian – actor. Rezultatul este unul pe masura asteptarilor si m-am simtit extraordinar de bine la filmari”, declara Tamy.
 
Tamy s-a lansat oficial sub numele IMBA in anul 2008, la Selectia Nationala Eurovision, cu piesa “Yeke Yeke”. Frumoasa artista a lansat piese ca “Yeke Yeke”, “Round and Round”, dar si colaborari cu Claudio Cristo pentru piesa “Teach me”, cu Morris pentru single-ul “Siente la vibra”, dar si cu Bibanu MixxL pentru single-ul “Acolo”. Pe langa acestea, Tamy compune melodii pentru numerosi artisti romani.
 


Tag-uri: Cat Music, lansare, single, Sprint Music, Tamy, Te iubesc,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.999      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.641      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.509      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii